Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
vinie Meme Estetiği Ameliyatı - ikinci ameliyatı olmak istiyorum
- Konu Sahibi vinie
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Herkese merhaba... 6 ay önce ameliyatımı oldum, hiç ğöğüs dokum yoktu 200 cc kas üstü damla silikon takıldı fakat bana küçük geliyorlar. Acaba şimdi kaç olsa ölçüm fikirlerinizi bekliyorum...
Doktorunla iyice konuş,dolgun gögüs istedigini söyle.Gögüs dokunun alabildigi en büyük protezi kullanır.Bizim sana şu kadar cc yaptır dememiz yanlış olur canım benim.Boyunu posunu omuz yapını bilemiyoruzki..benim vücudum 400cc yi rahat kaldırdı mesela,ama sende daha farklı durabilir,o yüzden doktorla iyice isteklerini,beklentilerini konuşman gerekiyor..
mrh canım hiç gögüs dokun yoksa ve dolgun büyük istiyorsan 400 cc den asagı yaptırma
Evet canım hiç göğüs dokum yok...
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım, boyum 1.68 kilom 53 acaba kac cc...
Canım omuz genişligin,gögüs yapın,kalçaların.. bunların hepsini göz önünde tutarak protez büyüklügü seçiliyor..Ameliyattan önceki kontrollerinde doktorun seni ölçüp hiç sana en fazla bu kadar olur diye bir bilgi vermedimi canım..Yani boyun kilon gayet iyi..Tabi benim birşey söylemem yanlış olur en iyi kararı doktor veriri ama ben 350cc den aşşagı yaptırma derim.Seni tatmin etmez bu boyuttan aşşagısı..bence...
mrh canım hiç gögüs dokun yoksa ve dolgun büyük istiyorsan 400 cc den asagı yaptırma
bunun biraz da doktora bırakılması gerekmiyor mu? dr eminim ki hastanın isteklerini göz ardı etmeyecektir.
Benimde hiç gögüs dokum yoku. buyüzden kas altına takıldı protezlerim. üstelik ben 300CC high profil istemiştim ama Dr 3 seçenekle ameliyata gireceğini söylemişti. ameliyattan sonra yanıma gelip açıklama yaparken 325CC plus profil taktığını söyledi. benim gögüs kafesimde biraz dar olduğu için high kapanmamış büyük istediğimi bildiği içinde 325 plus denemiş aradaki açığı kapatabilmek için olabilecek en büyük protezi taktı. hala şişlikler inmedi. Burda bizim isteklerimiz önemli elbette ama asıl önemli olan vucut ölçülerinin hangi ölçüyü kabul edeceği. sen Dr la beklenini paylaş eminim orta bir yol bulabilirsiniz.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
ne ıstedıgını doktora net bı sekılde ıfade etmek cok onemlı..zaten sonrasında senın vucudunun elverdıgı sekılde en uygununu yerlestırıyolar..benım mesela derım bıras esnek ve hı meme dokum yoktu alabıldıgının en byugu dedım 375 cc olmus ve hos durmus doktorumda onu yaptı...mesela arzum hem daha oncesınde b cup meme dokusun sahıp olması hemde emzırmesı nedenıyle vucudu 400 ccyı rahat bı sekılde kaldırdı..
bence amelıyat olcagınız cerraha ne ıstedıgınızı ıyıce belırtın ve gerısını ona bırakın..sonucta kımse bıldıgı bır ıse fazla karsılmasından hoslanmaz.
bence amelıyat olcagınız cerraha ne ıstedıgınızı ıyıce belırtın ve gerısını ona bırakın..sonucta kımse bıldıgı bır ıse fazla karsılmasından hoslanmaz.
- 27 Nisan 2009
- 1.796
- 34
- 158
Herkese merhaba... 6 ay önce ameliyatımı oldum, hiç ğöğüs dokum yoktu 200 cc kas üstü damla silikon takıldı fakat bana küçük geliyorlar. Acaba şimdi kaç olsa ölçüm fikirlerinizi bekliyorum...
canım gögüsünün içinin kaç cc alması önemli esasında bunu doktorun belirlemesi lazım tekrar yaptırmayı düşünüyosun o zaman içi en büyük kaç cc alabiliyosa onuu yaptır şimdi 200 e bayagı bi alışmıştır gögüs yerini yapmıştır.ondan 350 400 olabiliyosa yaptır derim tabi doktorun uygun görürse bedenin nasıl bilmiyorum omuzların boyun kilon bunlarda önemli ufak tefek birisiysen 300 bile olabilir.bunlarda önemli faktör cünki