• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Viledaya yapışan saç kılları

evet yaa bi yolu varsa sölesin birii çok sinir bozucu oluyo o kıllar :41:
silmeden önce nekadar güzel süpürsen de yine buluyo yapışcak kılları :25:

önce elektrik süpürgesiyle dip köşe çektiriyorum toz kıl ne varsa.sonra vileda yapıyorum.kalanlarda yapışmışsa bikaç kullanımdan sonra vileda ucunu deiştiriyorum kıl görmek benimde hiç hoşuma gitmiyo:37:

evi en güzeli mikrofiber bez ile kova su yardımıyla elle silmek..ben vileda ile siliyordum ama baktım aynı pisliği tekrar yere sürüyorum,içime sinmiyor...
artık yapıyorum bir kova su...fiber bez ile her yer pırıl pırıl..kesinlikle tavsiye ederim

kaç tane vileda ucu değiştirdim saymadım ne kadar süpürsende kalıyor galiba saçlar tüyler(köpeğim var)yapısıyor ve cıkmıyor en sonunda moplardan aldım bir tane yıkaması ve temizlemesi daha kolay geliyor bana..

en iyisi viledayı atmak:)ben bıraktım scrotch brite mop diye bi ürün var.harika bişey saçlar kıllar üstüne yapışıyo yerde bişiy bırakmıyo sonrada suya tutunca gidiyor.hatta forumlarda ayrıntılı açıklama var arama motorundan arat istersen.hepinize mopu tavsiye ederim

ben de buna bi çare bulamadım viledayla temizledikçe kıllar tüyler yine fayanslara yapışıyor. paspas ucunu değiştirdim yine aynı. çıldırıcammmmmmmmmmmmmm

Bizde de öle.Haftada bir elimle siliyorum.Hafta içide tozu gitsin diye viledayla.Ama genede kıl çıkıyor.Elimle alıyorum

Valla hanım efendi ben temizlik ve viledadan sonra vileda paspasını ve temizşik bezlerini makinada kısa programa atıyorum. Belki bu fikir işinize yarar hem temiz oluyor hem de uzun süre kullanıyorum.

Back
X