- 9 Temmuz 2019
- 146
- 53
- 48
- 27
- Konu Sahibi Petrichora
Yorumlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Emekli bir ebeyle sohbet ederken laf arasında söyledi sadece uyumadan önce beze sürüp vajinanin arasına koyup uyunuyormus 3 gece boyunca.O nasıl oluyormus?
duydunda denemedinmi![]()
Bende duyduğumda aynı tepkiyi verdim canım ama iki bayan bu şekilde hamile kaldık diyince birşey diyemedimYok artık
Yakar yellendirir gaz yapar o her duyduğumuza da meyletmeyin Allah aşkına daha mantıklı yöntemlere yönelinEmekli bir ebeyle sohbet ederken laf arasında söyledi sadece uyumadan önce beze sürüp vajinanin arasına koyup uyunuyormus 3 gece boyunca.
Çocuğunuz var mıO nasıl oluyormus?
duydunda denemedinmi![]()
Çok hafif suruluyormus teyzem de yapmış yıllar önce hamile kalmış bana çok farklı geldi tuplerle ilgili mi diye düşündüm Inan deneme değil ama 1 senedir ne duysam sorguluyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 1 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah bilirizYakar yellendirir gaz yapar o her duyduğumuza da meyletmeyin Allah aşkına daha mantıklı yöntemlere yönelin
Allah'ım aratmasın inşallah gönlünüze göre versin en yakın zamanda
Bende yaşadım canım şimdi iki bebem var Allah'a çok şükür rabbim daha fazla aratmasın inşallah size deÇok hafif suruluyormus teyzem de yapmış yıllar önce hamile kalmış bana çok farklı geldi tuplerle ilgili mi diye düşündüm Inan deneme değil ama 1 senedir ne duysam sorguluyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 1 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliriz
Vickle değil ama spermle hamile kaldımYorumlarınızı bekliyorum.
IlahiiVickle değil ama spermle hamile kaldım
Vick sürseydim kuvvetle muhtemel o cevval spermde ölecek yumurtamla buluşamayacaktı...