• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

VİKS KREM İLE HAMİLE KALAN VAR MI

Emekli bir ebeyle sohbet ederken laf arasında söyledi sadece uyumadan önce beze sürüp vajinanin arasına koyup uyunuyormus 3 gece boyunca.
Yakar yellendirir gaz yapar o her duyduğumuza da meyletmeyin Allah aşkına daha mantıklı yöntemlere yönelin 🙄
Allah'ım aratmasın inşallah gönlünüze göre versin en yakın zamanda

Yakar yellendirir gaz yapar o her duyduğumuza da meyletmeyin Allah aşkına daha mantıklı yöntemlere yönelin 🙄
Allah'ım aratmasın inşallah gönlünüze göre versin en yakın zamanda
Çok hafif suruluyormus teyzem de yapmış yıllar önce hamile kalmış bana çok farklı geldi tuplerle ilgili mi diye düşündüm Inan deneme değil ama 1 senedir ne duysam sorguluyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 1 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliriz

Yapmma öyle seylere vajina arasina birde allaj korusun eline surup yikamana ragmen wc sonrasi degdirsen yakiyo kac saat.
Yaki dene cok istiyosan beline yapistirip 3 gun cikarmayip yumurtlamaa gununde iliskiye giriyorsun

Vajinal duş yapmanın bile kaç çeşit zararı varken ki Allah'ın suyundan bahsediyorum, siz kimyasal ve yakıcı özellikli viks kremden bahsediyorsunuz. Gebe kalanlar tesadüfen kalmıştır da kremden sanmıştır bence. Gebe kalayım derken vajinal problemlerden doktor ocağına düşmeyin de yine siz bilirsiniz.

Çok hafif suruluyormus teyzem de yapmış yıllar önce hamile kalmış bana çok farklı geldi tuplerle ilgili mi diye düşündüm Inan deneme değil ama 1 senedir ne duysam sorguluyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 1 senedir ne yaşadığımı bir ben bir Allah biliriz
Bende yaşadım canım şimdi iki bebem var Allah'a çok şükür rabbim daha fazla aratmasın inşallah size de

Eskiden mentollu mendiller vardi bilindik markanin regl olmstm aniden drsanede koymak zorunda kalmstm 😳😳😳 aman aman almayayim 😂

Back