• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Viks........Çok ilginç....

oksuruk azaldı vıks surunce amam cıgerlerım acıyor cok bugun doktora gıdecektım rahatsız oldugum ıcın cok cesaret edemedım yarın jınekolojıde kontrolum var ıkısını bır hallederım dedım doktor ılac yazar ıyı olurum ınsallah

İnşallah canım çok geçmiş olsun,ilaçlarınıda al elbette ama mümkün oldugunca önce dogala yönel
Sevgi ve saglıkla kalasın:16:

Arkadaşlar malesef ki bu senenin salgını öksürük:18:

Çevrem de kim varsa herkes öksürdü herkes........tek care doğal yöntemler.....tabii dr u ihmal etmeyelim...pekmezler...doğal bal ve baharatlar çok faydalı...özellikle buhar çok iyi gelir...yetşkinler de viks enseye ve boğaza sürüldğünde de çok rahatlatıyor...ısıtyor...

Viks de herşeye care nasl bişiyse artık.....bir sanatçıdan duymuştum....yeşilçamdakiler dudaklarını daha dolgun ve kırmızı olması için sürerlermiş denedim valla doğru:1: Ama sık yapmamamalı abrtmamalı:1:

Ya da gogus bölgesine sürülüp üstüne gazete koyularakta kullanılabilir, buruna da sürülebilir gerçekten çok faydalı ve rahatlatıcı

Back