kızımın öksürüğü vardı,internette araştırırken böyle bir yazı okumuştum.
Eczaneye gittim vick aldım ama vick kokusu yok aynı bengay gibi kokuyor.
kızımın ayağına sürdüm birkaç gün denedim ama etkisi olmadı.
Buranın vicklerinin kokusunun kendisine faydası yok ki kızıma olsun
Viks bahsettigin krem gibi kokmazki canım,ferahlatan ve yumuşatan bir işlevi vardır onun,valla ben 2 gündür oglumun ayak altlarına sürüyorum karnına sürüyorum rahatladık bayagı
Evet biliyorum kokusunada bayılırım.
Ama türkiyedeki vick kokusu yurt dışında yok.Garip ama dış kutusu,kabı aynı bir tek kokusu bengay gibi.
Eşimle baya güldük hatta bu nasıl vick diye.
cıgerlerım agzıma geldı oksurukten cok kotu usutmus olmalıyım sımdı bıraz surdum ve coraplarımı gıydım sankı bırazcık azaldı gıbı uyku uyutmuyor yoksaEn iyisi aktarlardan eski kaliteli vikslerden almak valla,çünkü eczanelerde degişik bir sürü şey var
vıcks var hemen deneyeyım cunku cıgerlerım agzıma geldı oksurukten:2:
malesef bız zeytınyagı kullanmıyoruz bogazlarım cok yanıyor ve cıgerlerım acıyor uyuyamaz oldumGeçmiş olsun canım,denekete fayda var ve sana tavsiyem eger varsa zorda olsa 1 tatlı kaşıgı zeytinyagı içmen,onunda çok faydası var,böööh deme sakın dene derim
malesef bız zeytınyagı kullanmıyoruz bogazlarım cok yanıyor ve cıgerlerım acıyor uyuyamaz oldum
esım zeytınyagı sevmıyor benımse alerjım var hemen kasınmaya baslıyorum zeytın bıle yemem kahvaltıda bu yuzden , oksuruk kesıldı ama bogazım ve ıcım acıyor ıyıce tulbent yapayım barı , sarımsak yutsam mıde yanmam var suan cok yakmazmı?Zeytinyagsız evmi olur canım şifa niyetine bulundursanız keşke
Çok çok geçmiş olsun,viksten biraz bogazına sür ve bir tülbent yada sıcak tutacak birşeyle sar
Sigara içiyorsan kesinlikle içme ılık süt ve bal bogazı yumuşatır,bal bogaz için birebir şifa kaynagıdır
Sarımsak bademcik iltihabı dahil olmak üzere her türlü boğaz iltihabına karşı son derece etkili bir bitkidir.üçük bir diş soyup tablet haplar gibi yutabilirsin,Mideni rahatsız etmez,sabah veya gün içinde koku oluşmaz,bunuda denemeni tavsiye ederim
esım zeytınyagı sevmıyor benımse alerjım var hemen kasınmaya baslıyorum zeytın bıle yemem kahvaltıda bu yuzden , oksuruk kesıldı ama bogazım ve ıcım acıyor ıyıce tulbent yapayım barı , sarımsak yutsam mıde yanmam var suan cok yakmazmı?
oksuruk azaldı vıks surunce amam cıgerlerım acıyor cok bugun doktora gıdecektım rahatsız oldugum ıcın cok cesaret edemedım yarın jınekolojıde kontrolum var ıkısını bır hallederım dedım doktor ılac yazar ıyı olurum ınsallahAnladım o zaman canım geçmiş olsun alerjı başka birşey tabi
Bogazın çok fazla tahriş olmuş demekki yni başka bir durum yoksa ilerlemiş faranjit falan degilsen ılık süt bal yumuşatır bogazına haricen sürecegin vıks ferahlatır,sarımsak tüm yutuldugunda herhangi bir rahatsızlık vermez canım ezersen veya herhangi bir yemegin içinde fazlaca olur yersen dokunabilir ama tüm sarımsak mucizevi bir şey hem dogal antibiyotik hemde mide onu seni rahatsız etmeden ögütüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?