• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

video prog. yardım

Ozge19o3

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
662
13
118
Arkadaşlar merhaba.. bana aşağıdaki video gibi bi video yapmam gerekiyor burada hangi program kullanılmış olabilir bir site için nasıl yapılır tarzında inceleme videosu oluşturmam gerek lütfen yardımlarınızı rica ediyorum ..

https://www.youtube.com/watch?v=CdJ-rtNeuEA[/VIDEO]

Son düzenleme:
illüstrator kullanılmış genel olarak ama sadece video işlemi yok burada.

illüstrator kullanılmış genel olarak ama sadece video işlemi yok burada.

cvbınız çin tşkler ama bu nasıl yapılmış olabilir butarz video nasıl hazırlanabilir biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinicem yani bir sitenin kullanımı ile alakalı anlatımı video ile nasıl gösterilir problem bu :(

Kendi bilgisayarina ekran goruntusu alan bir program indirebilirsin. Sen kullanirken o ekranin videosunu ceker. Daha sonra editleyebilirsin. Yapabilecegin en kolay yok bu.

Illustrator profesyonel isi. Eger hic bilgin yoksa. Imkansiza yakin. Cok ugrastirir canim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kendi bilgisayarina ekran goruntusu alan bir program indirebilirsin. Sen kullanirken o ekranin videosunu ceker. Daha sonra editleyebilirsin. Yapabilecegin en kolay yok bu.

Illustrator profesyonel isi. Eger hic bilgin yoksa. Imkansiza yakin. Cok ugrastirir canim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tşk ederim camtasia studio buldum bakalım bide onu deniyim :)

Back