• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

[Video] Kadınlar ve adamlar ilk kez meme protezlerine dokunuyor

@

tikka... Anlatsana neler diyorlar :KK45:
Kadınlardan biri stres topuna benzetiyor, streslendiğinde memeni sıkabilirsin diyor. Bir diğeri de acaba su üstünde kalabilir mi düşünsene süper bir güç gibi hayat kurtarabilir diyor :P Genelde silikon jel olanı daha doğal bulmuşlar, gerçek meme gibi kıvamı diyorlar. En sonda da kızlardan biri eğer kalbinden bıçaklanırsan silikon hayatını kurtarabilir ben de istiyorum diyor :KK70:

Erkeklerin videosunda da su yatağına benzetiyorlar, kadınlar da aynı şekilde su yatağına benzetiyor. Suyla dolu olanı salladığında adam ses çıkıyor ya seks yaparken bulaşık makinesi gibi ses çıkarır diyor :KK70: Onlar da silikon jeli gerçek dokuya benzetiyorlar yapı olarak.. Adamın en sonda dediği komedi yalnız.. Çölde susuz kaldığında bir memeyi patlatıp içebilirsin diyor :KK70:

Kadınlardan biri stres topuna benzetiyor, streslendiğinde memeni sıkabilirsin diyor. Bir diğeri de acaba su üstünde kalabilir mi düşünsene süper bir güç gibi hayat kurtarabilir diyor :p Genelde silikon jel olanı daha doğal bulmuşlar, gerçek meme gibi kıvamı diyorlar. En sonda da kızlardan biri eğer kalbinden bıçaklanırsan silikon hayatını kurtarabilir ben de istiyorum diyor :KK70:

Erkeklerin videosunda da su yatağına benzetiyorlar, kadınlar da aynı şekilde su yatağına benzetiyor. Suyla dolu olanı salladığında adam ses çıkıyor ya seks yaparken bulaşık makinesi gibi ses çıkarır diyor :KK70: Onlar da silikon jeli gerçek dokuya benzetiyorlar yapı olarak.. Adamın en sonda dediği komedi yalnız.. Çölde susuz kaldığında bir memeyi patlatıp içebilirsin diyor :KK70:
Oooo... İyiymiş :KK53::-)

Kadınlardan biri stres topuna benzetiyor, streslendiğinde memeni sıkabilirsin diyor. Bir diğeri de acaba su üstünde kalabilir mi düşünsene süper bir güç gibi hayat kurtarabilir diyor :p Genelde silikon jel olanı daha doğal bulmuşlar, gerçek meme gibi kıvamı diyorlar. En sonda da kızlardan biri eğer kalbinden bıçaklanırsan silikon hayatını kurtarabilir ben de istiyorum diyor :KK70:

normalde baygınken suya düştüğünüzde kadınlar memesi sayesinde sırt üstü kalır erkeklerde penisleri dolayısıyla yüzüstü kalır böylece kadınların kurtulma şansı daha fazla.

ancak silikonlarda bunun tersi olabileceğini düşünüyorum.

tuğrul turan silikon için memeden daha meme bunlar demişti çok gülmüştüm. meme işte da mıncık mıncık mıncıkla

Şu yabacılar bi alem... Bin espri bulmuşlar bayanından erkeğine :p Bakış açıları harika. Silikon memeleyle bile eğleniyorlar. Biz türklerde yaptırdığımız silikonu saklayalim akrabadan eşten dosttan aklımız çıksın :KK34:

Şu yabacılar bi alem... Bin espri bulmuşlar bayanından erkeğine :p Bakış açıları harika. Silikon memeleyle bile eğleniyorlar. Biz türklerde yaptırdığımız silikonu saklayalim akrabadan eşten dosttan aklımız çıksın :KK34:

doktorun ofisine gittiğimde dokunmustum her markanın her modeline en güzeli bana taktığıydı gayet yumusak :D:D yada ben göğüsüme alıştığım için onu cok begenmis olabilirim :D

Back
X