Victoria's Secret melekleri

bepeas

Snow !
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2009
208
1
Beğendiğimiz , beğenmediğimiz (biraz zor ama :21:) Victoria's secret modelleri ile ilgili bir konu açmak istedim ne de olsa dünyanın en güzel modelleri .Buraya gelmiş geçmiş Victoria's secret meleklerinin resimlerini koymak isterdim ama mesaj sayım az olduğundan sizden bekliyorum paylaşımlar ama en beğendiklerimi yazayım ben özellikle yeni nesilden Doutzen Kroes , Candice Swanepoel , Rosie Huntington ve tabiki Adriana

heidi klum tam 4 cocuk dünyaya getirdi ve simdilerde almanyada yayinlanan "germany's next topmodel by Heidi Klum" yarismasinin hem sunuculugunu hemde jüri üyeligini yapiyor.
ben en begendigim melek adriana lima. cok begeniyorum hem güzelligini hemde kisiligini.

evet kişiliğide çok güzel adrianan'nın b sene boşuna baş melek seçilmedi yani

en sevdiğim ve beendiim melek adriana lima :KK69:
fizik olarakta en çok bar rafaeli yi beğeniyorum
alessandra ambrosio da çok hoş bir kız sade ve güzel
heidi klumun vücudu bence en kötü olan ama yüzü güzel
candice swanepoel çok tatlı bir kız
emanuela de paula en güzel siyahi manken benim en beğendiklerim bunlar tabi diğerleride hoş ama mesela miranda kerr çok itici bana göre onu çok bayağı buluyorum ben genelde çok beğeniliyor ama bence sıradan bir tip :63: doutzeninde yüz hatları çok güzel ama bütün olarak bakınca bir güzellik göremiyorum adriananın yanında yıldızı sönüveriyor sadece kalçaları güzel.

doutzen kroes ve emily didonato'nun hayranıyım ikiside taş gibi maşaallah adriana lima'da güzel fakat candice'in yüzü bana çok itici geliyo nedense 0_0 ayrıca miranda kerr'inde çok hoş bi yüzü var çok şirin bence :)

miranda kerr'in cocuksu bir yüzü var ama nedense banada itici geliyor..güzel mi evet güzel ama pek büyütebilecgim bir güzel degil.
emanuela de paula da cok güzel bir kiz brezilyali bir manken ama ten rengi cok koyu siyah diyebiliriz nerdeyse pek popüler olmasada begenirim bende.
doutzen kroes'a baktigimda evet güzel hatta kusursuz ama cekici gelmiyor bana, arkadasinda dedigi gibi pek göze batan bir tip degil
alessandra ambrosio bence cok zayif ve bu yüzünede yansiyor.oldukca uzun bir yüzü var, güzel kiz ama siradan bir tip. sokakta rastlayabilecegimiz bir güzellik.
heidi klum'un vücudunu bende begenmyiorum ama 4 cocuk dogurdununu göz önünde bulundurursak oldukca iyi bir vücut.
bar rafeli'nin vücudu hos ama yüzünü ben begenmyiorum. cok itici o da.
candice swanepoel asiri zayif bir kiz bence. beli o kadar ince ki catwalk yürüyüsünde vücüdu belinde ikiye ayrilmis bir görüntü veriyor.
emily didonato'yu da begenirim. yasi 20 ama cok hos bir yüzü var. cok iyi yerlere gelecek gibime geliyor.
son olarak daha öncede belirttigim adriana lima benim en cok begendigim manken. cok siki bir takipcisiyim. herseyini begenirim. cok dogal geliyor bana. gözleri kaslari dudaklari vücudu hatta bir cogumuzun begenmedigi dislerini bile ona cok yakistiriyorum. saclari mükemmel. makyajini harika yapiyor daha dogrusu yaptiriyor.herseyi yakistiriyorum ona. bana göre dünyanin en güzel kadini.

alessandra ambrosio bence tam bir bomba
chanel ıman podyuma yakışıyor tatlı bir tip
mıranda kerr banada itici geliyor ben kendimi tek sanardım tek olmadığım için çok mutluyum :KK66:

alessandra ambrosio bence tam bir bomba
chanel ıman podyuma yakışıyor tatlı bir tip
mıranda kerr banada itici geliyor ben kendimi tek sanardım tek olmadığım için çok mutluyum :KK66:

yok canım yalnız değilsin bende yalnız sanıyordum kendimi yüzü çok küçük gözleri bana ürkütücü geliyor o yüzde öyle gözler bilmiyorum hiç hoşuma gitmiyor bir de gamzeleri bana nedense çok zorlama geliyor :KK50:

banada miranda kerr allessandra ambrosio ve heidi klum çok itici gelir gisele bündchen'i de beğenmiyorum ayrıca :KK19: chanel ıman da tatlı ve değişik bir kız :KK3:

Son düzenleme:
candice in çok sexi bir suratı var bebek gibi çok kusursuz bir bütün olaraksa adriana tabiki... buarada miranda melek olacak kadar güzel bir kız değil bence yalnış yerde :KK1:

ben de adriana lima'cılardanım :KK3: bence dünyanın en güzel kadını olmaya aday bi kere ve de çok samimi çok tatlı sıcak geliyor türkiyeye geldiği zaman da böyle bir imaj çizmişti :KK61:

ben bianca balti yi unutmuşum çok güzel bir kadın

bianca-balti-1.jpg

X