Victoria Secret Fashion Show 2013

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.873
40.715
Angels: 1 - Adriana Lima 2 - Alessandra Ambrosio 3 - Behati Prinsloo 4 - Candice Swanepoel 5 - Doutzen Kroes 6 - Karlie Kloss 7 - Lily Aldridge 8 - Lindsay Ellingson Geri Gelen: 9 - Elsa hosk 10 - Lais Ribeiro 11 - Barbara Fialho 12 - Izabel Goulart 13 - Jessica Hart 14 - Jourdan Dunn 15 - Caroline Brasch Nielsen 16 - Hilary Rhoda 17 - Ieva Laguna 18 - Yasemin Tookes 19 - Sui O 20 - Joan Smalls 21 - Constance Jablonski 22 - Magdalena Frackowiak 23 - Jacquelyn Jablonski 24 - Maryna Linchuk 25 - Erin Heatherton 26 - Toni G. 27 - Cara D. 28 - Lily D. Yeni Gelenler: 29 - Josephine Skriver 30 - Ming Xi 31 - Sigrid Agren 32 - Kelly Gale 33 - Devon Windsor 34 - Martha Hunt 35 - Sara Sampaio 36 - Cindy Bruna 37 - Monika Jac Jagaciak 38 - Malaika Firth 39 - Maria Borges 40 - Kasia Struss

diğer resmleri göremiyorum ama hevesim kursağımda kaldı (((

tasarımların hepsi birbirinden güzel

modellere diyecek söz yok zaten
teşekkürler

Ben Doutzen'ciyim, çok çok beğeniyorum bu kadını yahu

Bu arada, Adriana Lima'nın da göbek deliğinin tuhaflığını ilk kez farkettim

Son düzenleyen: Moderatör:
candice'in bacak çatlakları olduğunu da görmüş olduk

Son düzenleyen: Moderatör:
Kadınlardaki zerafete bak. Biz giysek patates cuvalı gibi oluruz

Millet show yapıyor işte
Bizde yılbaşı gecesi programı olarak çıkar bir tv geleneği
Çok hoş takımlar var ama almak gerek

Victoria's Secret'ın merakla beklenen 2013 şovu dün gece New York’ta gerçekleşti.
Taylor Swift'in şarkıları ile renk kattığı defilede Victoria’s Secret’ın birbirinden seksi koleksiyonu tanıtıldı.

Candice Swanepoel, Doutzen Kroes, Cara Delevingne, Behati Prinsloo, Erin Heatherton, Alessandra Ambrosio, Karlie Kloss, Toni Garrn, Hilary Rhoda, Jourdan Dunn, Lindsay Ellingson, Sara Sampaio, Joan Smalls ve Izabel Goulart defilenin melekleriydi.

Defilenin yıldızı 23 yaşındaki Güney Afrikalı model Candice Swanepoel oldu.
Elmas ve yakutlarla bezeli 20 milyon TL'lik sutyen Candice Swanepoel'a pek yakışmış değil mi?

Alessandra Ambrosio

Adriana Lima

Candice Swanepoel

Cara Delevingne

Doutzen Kroes

Karlie Kloss

Erin Heatherton

Lily Aldridge

Hilary Rhoda

Jourdan Dunn

Behati Prinsloo

Lindsay Ellingson

Toni Garrn

Elsa Hosk

Behati Prinsloo

Erin Heatherton

Sara Sampaio

Izabel Goulart

Alessandra Ambrosio

Joan Smalls

Karlie Kloss

Izabel Goulart

alıntıdır

Doutzen yine inanılmaz bu sefer adriana yı eskisine nazaran daha çok beğendim, backstagede makyajsız hali olduğu için o kopkoyu yaptığı cildini göremedim çünkü :) erin yine çok şeker, resimlerde gördüm lindsay ellinstona birşeyler olmuş çok güzelleşmiş çok donuktu o halleri gitmiş, ama yeni modelleri pek beğenemedim yüz anatomilerini yani, eskileri de onca yıla rağmen taş gibi hala ışıltıları yerinde :)

Victoria's Secret Fashion Show 2013 2014 BACKSTAGE (3) ft Adriana Lima, Doutzen Kroes | FashionTV - YouTube

Son düzenleme:
ben bu sene beğenmedim ya, modeller yaşlanmış ve çok kaslanmışlar, fit görünümü seviyorum ama bacakları kaslı erkek bacağı gibi belleri kastan kalınlaşmış, eski ünlü modellerin yüzleri yaşlanmış.

candicein çatlaklarına da çok sevindim aasjdhasd allah bilir kapatılmış halidir bi de bu.

valla o kadar boyum uzun değil ama fiziğim bir çoğundan iyi bel kavisim var en azından ya. bunlar kalas gibi, bence resmen pazarlıyorlar, bunlardan güzel sürüyle manken var,

hepsi gene bomba gibiler ama adrianayı artık sırf popülerlikten tuttuklarını düşünüyorum çünkü yaşlandı bana kalırsa... candice,behati, doutzen vs.. ondan çok daha genç ve hoş gözüküyorlar bence... Heidi klum da bi zamanlar victorias secretdaydı ama o da yaşlandı malum sevmiyo bu defile yaşlananları (

Son düzenleme:
Her yıl Victoria's secret defilesini izlerim. Her geçen yıl daha güzel olurdu ama bu yılki defile gerçekten hayal kırıklığı...

Neden mi?

1- Geçmiş yıllardan daha farklı ve güzel tasarımlar yoktu. Kolaya kaçılmıştı.

2- Miranda Kerr, Cameron Russell, Bregje Heinen, Barbara Palvin, Shanina Shaik gibi çok güzel mankenler bu sene yoktu.

3- Yeni mankenlerin çoğu güzel değildi. Örneğin; Cindy Bruna, Devon Windsor, Maria Borges, Sigrid Agren, Ming Xi, Sara Sampaio.

4- Taylor Swift şova hiç yakışmadı.

5- Herkes uzun saçlıyken Karlie Kloss'un kısa saçları çok iticiydi. Zaten kadın kazulet gibi hiç seksi değil. Nasıl baş manken oldu anlayamıyorum!

6- Milyon dolarlık südyen sarı rengiyle hiç seksi değildi.

7- Bazı modellerin bacakları ve göbekleri aşırı kaslıydı hiç kadınsı değildi. Örneğin, Adriana Lima, Izabel Goulart, Elsa Hosk, Barbara Fialho.

8- 2012 defilesinde 6 bölümün 6sı da birbirinden güzeldi. 2013'de sadece Parisian Nights bölümü güzeldi. Diğerleri sıradandı.

9- Pink konsepti çok çocuksuydu seksi iç çamaşırlarıyla alakası yoktu.

10- Makyajlar ve saçlar çok kötüydü. Kamera çekimleri de kötüydü. İç çamaşırlarından çok şarkıcıları izledik...

Ha güzel olan hiçbirşey yok mu derseniz......

Ayakkabılar güzeldi. Victoria's secret denince akla seksi iç çamaşırları geliyor ama bu defilede sadece Parisian Nights ve Shpwricked bölümü seksiydi diğerleri fos...