Victoria secret-doğum günü karmaşası

• Konu Sahibi Konu Sahibi FEDRA
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

FEDRA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
99
3
38
34
İstanbul
Kızlar merhaba

Tavsiye edebileceğiniz hafif ancak sexi ve çekici victoria secret parfüm/ vucut spreyi var mı acaba

arkadaşımın doğum günü ama hiç kullanmadığım için kokuları tanımıyorum

Uygun bir şey mi arıyorsun bilemem ama ben Victoria's Secret Angel Dream kullanıyorum hem hafif hemde seksi bir koku tavsiye ederim. Mağazadan 75 ml EDPsini 185 liraya almıştım. Vücut spreyini falanda tercih edebilirsin tabi..Birde yeni çıkan bir kokuymuş bu. Daha uygun fiyatlı olarak Sexy little things parfümü de güzeldir.

Son düzenleme:
İzmirde victorias secret parfümlerini nerden bulabilirim bilen varmı?? siz internettenmi sipariş verdiniz?

İstanbulda var sanırım Türkiyede bir tek orjinalleri...

Son düzenleme:
İzmirde victorias secret parfümlerini nerden bulabilirim bilen varmı?? siz internettenmi sipariş verdiniz?

İstanbulda var sanırım Türkiyede bir tek orjinalleri...

Ankara'da mağazası açıldı canım ben oradan aldım.. İzmir'de yok maalesef ancak netten bulabilirsin.

Alsancakta match kozmetik diye bir yer var sanırım orda var emin değlm ama dhaa önce vücut spreylerini de ordan bulmuştm.. kozmetikleri de varmş bir yerde görmüştüm. Bakıcam bi ara

Bi izmire açılamadı galiba bu victorias secret :/ bizm suçumuz ne yaaa

armada avm nerede ki
Canim Eskisehir yolundako cepa avmyi biliyor musun? Hani hacettepe uniye yakin olan beytepe kampusundeki.. O yoldan duz ilerliyosun zaten 5 dk ilerisinde armada avm var yine.. Onun karsisida next level. Yalniz o 5 dk yurume mesafesi degil haberin olsun araba mesafesi ^^

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…