- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
-
- Konu Sahibi femmepetal
canım nasıl ücret almıyolar? Muayeneden mi ücret alınmıyor dedin?
iki arkadaşın dikleştirme op. oldu mu?Ne kadar zaman alıyor iyileşmeleri?
Ayel benimkiler kadar kötü olamaz
anlatyacak betimleme yapamıyorum yani
jöleli sönmüş balon,daha ne deyim size...:çok üzgünüm:
:1no2: memesiz mi kalayımsempatiksalakcinnitoptan aldır , kurtul bnce canım :ecrin_bebek:
sevgili mommy ve diğer arkadaşlar aynı sorunlar bende de var.yatarken göğüslerin iki yana ayrılması,ortalarının boş olması,sarkıklık,göğüs ucundaki koyu alanın çok büyük olması ve birinin diğerine göre büyük olması..
2 çocuğum var.emzirdim.göğüslerime çok üzülüyordum her zaman.mümkün olduğunca işimi karanlıkta yaptım hep..iyi kötü idare ediyordum.
bu sıcaklarda altları da sarkıklıktan dolayı hep terliyordu.bir gün niye terliyorum öf derken eşim kestirip atalım onları ne işe yarıyorlar ki hem terden de kurtulursun dedi.ben nasıl bozuldum anlatamam.yani 4 gün önce söyledi ve 4 gündür uyumuyorum.yani hep bir sorun vardı ama bu kadar saygısızca bir tepki beklemiyordum.
neyse balıkesirde yaşıyorum.ve burada bir dr var mı bilmiyorum.işini iyi yapan..sonuçta narkoz alınacak,ameliyat sonrası falan...ama bu göğüsler yapılacak artık.farz oldu diyim o kadar.ama yaptırmak istediğimde yok gerek yok falan diyordu.adam neler düşünüyormuş meğer.
ist da yaşayan arkadaşlar şanslısınız.elinizin altında dr lar.inşallah gerekli parayı da ayarlarsınız.
kimse için değil önce kendimiz için bu ameliyatı olmalıyız ama fiyatlar işte.sanırım en az 3000.öyle mi yanlış mı biliyorum.devlet hastanesinde yaptırsak olur mu ki?
ben 20 yasindayim cok kilo verdigim icin gögüslerim kücülde catlaklarim cok daha belirginlesemeye basladi. Gögüslerim benimde biraz sarkik ve hic s1k1 degiller. Internette arastirma yapiyorum suan bi kac seye rast geldim faydasi olacagini düsünyüorum gögüs toparlamasi icin bir kür buldum tamamen bitkisel
1 litre suya
- 1/2 tutam kirlangicotu (yaprak ve otu)
-1 tutam lavanta
-1 tutam isirgan
yukarideki malzemeleri suda bir gece bekleikten sonra gögüs banyosu kompres ve masaj yaparak uygulanir.
ayni zamanda derma rollerde kullanmay düsünyüorum catlaklarim icin. Derma roller toparlama da yapio
ve spor salonuna yazilicam. Saglikli beslenicem eger bunlarin hepsini yaparsam bi toparlanma olacagini düsünüyrum acikcasi. Estetikde yaptirmak isterdim daha cabuk sonuc icin ama ben ögrenciyim maddi acidan suan yaptiramam bunlari yapmak istiyorum o yzdn.
ben de 6ayda 20 kilo verdim çok sağlıksız bi şekilde ve benim göğüslerim de acaip sarktı..ayy sutyen uyduramıyorum yaa bi garip bi saçma oldular..bi de askısız ya da şeffaf askılı da kullanamıyorum abiyede ya da straplezde,ip askılıda..olmuyo taşımıyo 85-90 arası gibi bişey..bişeyler yapmak şaaaarrrttt
bi de siz kocanızdan çekiniyosunuz da biz bekarız biz hepten koca bulamıcaz
Gülüm sen de evlenmeden göstermem dekaydirigubbakcemile3
sonra da zaten iş işten geçmiş oluraklinialirimsmile
Gülüm sen de evlenmeden göstermem dekaydirigubbakcemile3
sonra da zaten iş işten geçmiş oluraklinialirimsmile
Valla gece gece güldürdünüz beni alemsiniz yani.......Senin şu göğüslerin aynının büyüğünü düşün... İşte 7 ay kadar önce bende de onlardan vardı.Şimdiyse küçültülüp askılanmış ve de dimdik göğüslere sahibim çok şükür. Size tavsiyem boş yere vakit kaybetmeyin .... Unutmayın ki geçen günler hayattan gidiyor...