- 8 Ağustos 2007
- 4.782
- 865
- 688
- Konu Sahibi femmepetal
-
Ayel benimkiler kadar kötü olamaz
anlatyacak betimleme yapamıyorum yani
jöleli sönmüş balon,daha ne deyim size...:çok üzgünüm:
Canım zaten ben emzirdikten sonra benim memeler iyiceee foldurfoş olduama evlisin çocuk emziriyosun ne biliyim işte bahanen var,bu yüzden benim kuzenler bebelerini emzirmediler böyle demedilerse de esas neden bu,biliyorum.göğüslerinin sarkmasını istememeleri..
ben bile düşünüyorum dikleştirme ameliyatı sonrada kuzenim gibi hazır mamalara yüklenirim:)
mutlaka yaptır bence araştırıp,insanın kendine olan özgüvenini nasıl etkilediğini iyi bilirim.bu sıcakta ben kalıplı sutyen olmadan odamdan dışarı çıkmıyorum.yuvarlak diil böle basık bişi offf: ya ben evlenince adamın karşısına nasıl çıkıcam ben de hep bunu düşünüyorum :1no2::kedi:
Canım ben emzirmeyi kestim iyice söndüler,süt doluyken en azından bir dolgunluk vardı.mommy aynı benim düşündüklerimi yazmıssın resmen eşimin yanında soyunamıyorum hatta dus alırken görmesin diye iki dakkada bıcı bıcı yapıp cıkıyorum cok fena bi duru valla ben hala emziriyorum ama resmen sönmüş balo gibi sarktı benim önceden minicikti hemde hem büyüdü hem sarktı ben doktor arastırıyorum ama henüz emzirdiğim için olamam 3 ay daha emzirip bırakcam.zaten ameliyat olmadan 3 4 ay öncesinde emzirmemek gerek süt kanallarının tamame gitmesi kapanması gerekli yoksa mikrop kapma olasılıgı varmıs.ben gleecek ay burun ameliyatı olcam 2 ayda tam iyileşirim sonrada keserim bebişi sütten yeter canım 1 senedir emziriyorum hele bu sıcaklarda hic cekilmiyo offf offf sen emzirmiyosun heralde artık göğüs dikleştirme yapılcak sana o sarkık deriyi alıcaklar meme başını dogru yere koyup dikcekler al sana taş gibi memeler :)
aynı sorun bendede var emziriyorum şuan ama bittikten sonra bişeyler yapmayı düşünüyorum.cidden çok çirkinler pörsüdüler resmen:bbo: birde çatlaklar var.aman ya :çok üzgünüm:
aynen benimde öle oldu halbuki nasılda 85 beden ve dikti ağlamak istiyorum ben o iş olurken sütyen çıkarmıyorum gerçi eşim 2 çocuk emzirdin diye ne kadar rahatlatmaya çalışsada olmuyoo ben eski göğüslerimi istiyorum mafoldumben silikon istiyorum ben onada hayır diyo istemiyomuşşş böle işte arkadaşlarr psikolojim bozuluyo memeleri gördükçe aynada giyinirken falan iğrençler diyorum geçiyorum :bbo:
Endulus nasıl bir op. anlatsana,sen araştırdın mı?
İstanbulda kim yapar?Ne kadara yapar?:uhm:
gerçekten 1 saatlik bişey mi?Göğ.büyütmek gibi ağrılı bir op. mu acaba?
Sadece deriyle mi alakalı bir op.
Ay ben gidiğp bi doktordan bilgi alsam.
Ben beşiktaşta oturuyorum.Oaralara yakın bir dr. var mı danışabileceğim.
Endulüs benimkileri toparlatsam görüntü belki düzelir ama içinin boşluğu dolmadıkça bu vıcık vıcık formu devam edecek.:bbo:
valla onların işi bu,internette görüntüler var,bak sonuçler güzel,maxposty gibi birşey yaz,yabancı sıteden bak,hem birçok estetik cerreh ücret almıyor,tuğrul turan var çok pahalı,ben zaten başka bir şehirde yaptırcam,iki arkadaş kestirdi büyüktü,kadın çok başarı idi,gördüm,kısmetse bır fırsat bulayım yaptırcam inş..
valla onların işi bu,internette görüntüler var,bak sonuçler güzel,maxposty gibi birşey yaz,yabancı sıteden bak,hem birçok estetik cerreh ücret almıyor,tuğrul turan var çok pahalı,ben zaten başka bir şehirde yaptırcam,iki arkadaş kestirdi büyüktü,kadın çok başarı idi,gördüm,kısmetse bır fırsat bulayım yaptırcam inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?