Sivilceli Ciltler Vichy Normaderm Tri Activ kullananlar ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

nevzatkus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
13
0
Bügun bu urünü aldım yüzüme sürdüğümde çok kötü yanma hissi oldu sanırım buda zoretanin kullandığımdan bu ürünü kullananlar varsa yorumlarını alabilirmiyim?

Son düzenleme:
o yüzündekı yanmanın sebebı sıyah noktaları gecırıyo ve o sıyah noktaların gözeneklerıne temas ettıyı ıcın yanıyo bı bakıma temızlenıyo yuzun yanı

başka kullanan yok mu?bende merak ediyorum.gerçekten vaadettiği kadar iyi ni diye?

ben eski normadermi de kullanıyodum, bunu da aldım. ben memnunum. günlük nemlendirici olarak kullanıyorum. benim cildim çok hassas ve problemli. yani içi kuruyo, dışı yağlanıyo ve sivilceli. benim sürekli kullanabildiğim tek nemlendirici, sivilcelerimi kontrol altında tutuyo, hem de nemlendiriyor.

anladım.ben de deneme istiyorum.
benim de cildim aşırı yağlı.tek faydası kırışmaması....şimdililk...

bende aldım.10 gündür kullanıyorum.faydası nı gördüğümü söyleyebilirim.
cildimin toleransını arttırdı.yani dış etkenlere karşı hassasiyeti azaldı.daha dirençli duruyor.
sivilceler de çıksa da çabuk iyileşiyor.

Triactiv kullanmaya başlayalı 20 gün oldu. Mucize diyemesemde cildime iyi gelmeye başladı. Ama kesinlikle iyi bir temizleyici ve tamamlayıcı bakım da gerektiriyor. Sadece normaderm tonik denemedim. Deneyen var mı? kızlar bana acil yardım.....

normadermi 2,3 yıl önce kullandım cildimin yağını alıyor ama aynı zamanda da nemlendiriyodu dengeliyordu yani üstelik üzerine makyaz yaptığımda makyajım yani cildim çok daha güzel oluyordu duru bir ifade veriyordu tabi o zamanlar çalıştığım için alıyodum rahatlıkla şuan öğrenciyim bırakmıştım ama yine almayı düşünüyorum bu ürünü unutmadım

ya kızlar bende yaklaşık 2 aydır kullanıorm bu ürünü çok değişiklik oldu diemem ama idare eder.benm merk ettiğim konu şu: bu kremden önce kullanmam için bi temzleyici werdi eczacı bana temzleyiciden sonra tonik daha sonrada bu kremi mi kullanmalıyım yoksa tonik kullanmasam olur mu?

Ben de yaklaşık 1 ay önce başladım, temizleme jeli+tonik+krem şeklinde kullanıyorum, bir çok şey denedim sivilceler için, bana iyi geldiğini söyleyebilirim. Hatta bana en iyi gelen ürün vichy oldu.

Bunun yanında bol bol su içmeye çalışıyorum. Çünkü cildi en çok canlandıran şey su birçok da faydası var. Cilt bakımının yanında bunları yapmak da önemli, siz mükemmel bir ürün deneseniz de bir faydasını göremeyebilirsiniz bu sebeple.

Bende de çok bir etki gösterdiğni söyleyemem, şimdi clinique kullanıyorum ve de gayet memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…