Pudra, Fondöten, Kapatıcılar vichy dermablend fondöten ve pudra

vichynin sabitleyici pudrası

Vichy_Dermablend_4b43363bd2baa.jpg

ya arkadaşlar eczanelerden satışı neden kaldırılmış acaba??? kafam karıştı yaa zararlı bir madde mi keşfedilmişki.benim bir fondoten ve birde pudra almam lazım ama hangi marka alacağımı bir türlü bilemedim.. daha önce hep avon kullandım ama hep yüzüme daha koyu oldu ben beyazım, hemde maske gibi durdu yüzüm resmen bağırıyordu bende fondoten var diye.... korktum uzun süredir kullanmıyorum ama artık almak istiyorum ama ne alıyım yaa eyvahedigeldismile

internette satılıyormuş demek hala..
ama denemeden alamam ben.. çok da merak ediyordum bu fondoteni.. gerçi youngblood aldım ben çok da memnunum..

dermablend fondöteni netten nereden alıyorsunuz?
site adı verebilir misiniz?

bir de türkiyeden kaldırılmasının nedeni zararlı olması değildir sanırım çünkü yurtdışında satışı devam ediyor görünüyor...
us sitesinde var hatta ama buralara göndermiyorlar ...

Sorunlu bir cildim olduğu için ben de vichy dermablend almaya karar vermiştim ki bir eczaneden Türkiye satışlarının durdurulduğunu öğrendim, sebebini sorduğumda ise "Renk tonları çok azdı, birkaç taneydi zaten, onun için toplatıldı." dedi.

Bilemiyorum bana pek mantıklı gelmedi bu sebep, acaba Türkiye'de çok talep gören bir ürün olmadı da mı toplatıldı? Tamam biz bu işlerin içinde olduğumuz için çok kullanıldığını düşünüyor olabiliriz ama yurt çapında düşünmek lazım, aklıma gelen tek mantıklı sebep bu.

"Zararlı bir etkisi mi oldu?" diye de sordum ama değilmiş, herhangi bir zararı yok, hala kullanmak isteyenler varsa internet yoluyla buldukları sitelerden gönül rahatlığıyla alabilirler, aklınızda bulunsun diye söylüyorum.

slm kızlar.bende vichy kullanıyorum 2 yıldır,memnunum.bitmek üzere,geçenlerde lorealin mineralli ürününü denedim,ama yüzümde resmen maske gibi durdu,vichy nin doğallığına alışınca diğerleri çok yoğun ve abartılı geliyor.pudra olarak da body shop kullanıyorum,vichy nin pudrası olduğunu duymamıştım,acaba kullansa ondan da memnun kalırmıyım:sm_confused: aranızda pudrasını kullanan varsa yorumlarını bekliyorumm :kahve:

Canım ben vichy nin mineral pudrasını kullanıyorum çok memnunum acayip doğal görünüyor.terddüt etmeden kullanabilirsin.Ben gittigiyordan alıyorum hep fiyatı 55 tl galiba şuan

dermablend fondöteni netten nereden alıyorsunuz?
site adı verebilir misiniz?

bir de türkiyeden kaldırılmasının nedeni zararlı olması değildir sanırım çünkü yurtdışında satışı devam ediyor görünüyor...
us sitesinde var hatta ama buralara göndermiyorlar ...

gittigidiyorda her zaman rahatlıkla bulabiliyorum ürünlerde orjinal şükür eczaneler satmıyo çünkü

Kızlar gold tonunu kullanan var mı?
Bronzlaşınca olur mu çok mu koyu kalır yoksa açık mı ?:44:

X