Pudra, Fondöten, Kapatıcılar vichy dermablend fondöten ve pudra

Catharsis

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2009
5.982
4.913
kızlar bu ürünlerden kullanan var mı?

24 yasındayım,cildim karma, ten rengim çok açık, periyod zamanlarımda 1-2 tane sivilce çıkabiliyor onun dısında pek çıkmaz.

ben şöyle aydınlık duracak, ufak tefek ton farklarını kapatacak, doğal duracak ürünler istiyorum. bir de maske gibi durmasın. doğallık önemli..

eğer vichy değilse de ne önerirsiniz?

bir de bu ürünlerin fiyatları hakkında bilginiz var mı?

kızlar bu ürünlerden kullanan var mı?

24 yasındayım,cildim karma, ten rengim çok açık, periyod zamanlarımda 1-2 tane sivilce çıkabiliyor onun dısında pek çıkmaz.

ben şöyle aydınlık duracak, ufak tefek ton farklarını kapatacak, doğal duracak ürünler istiyorum. bir de maske gibi durmasın. doğallık önemli..

eğer vichy değilse de ne önerirsiniz?

bir de bu ürünlerin fiyatları hakkında bilginiz var mı?

evet arkadasim ben 4 sene bu urunu kullandim halada kullaniyorum bende acik tenliyim ve benim sivilce lekelerim ve ara ara cogalan sivilcelerim var kapaticili mukemmel cilde uyumu cok ii ustelik gunes koruma faktorlu ve goz altina dahi kullanabilirsin.ben vichy guzellik uzmanligi yaptim 3 sena kadar once vichyden sertifikam dahi var guvenle kullanabilirsin fiyati sanirim 50 60 tl arasi suan. ben gecen sene almistim tam 1 yil gidiyor sureklide kullaniyorum gonul rahatligiyla kullanabilirsin bu arada benimde cildim karma

Son düzenleme:
çok teşekkürler..
vichynin pudrası hakkında ne düşünüyorsunuz?
beyaz renkte olan aydınlatıcı özelliği olan pudrası?

bende mi alsam acaba? resim falan yok dimi hangisi uygun olurki ben buğday tenliyim ne gider bana acaba numarası var mı?

bende mi alsam acaba? resim falan yok dimi hangisi uygun olurki ben buğday tenliyim ne gider bana acaba numarası var mı?

bende bugday tenliyim beyaz tene yakin ama asiri beyaz degil 25 i kullaniyorum canim zaten 5 numarasi var 15 25 35 45 unutmadiysam 55 ben 25 i kullaniyorum

ben çok beyazım. hatta bazı markaların en açık ürünleri bile koyu geliyor bana..
umarım vichy de olmaz

slm kızlar.bende vichy kullanıyorum 2 yıldır,memnunum.bitmek üzere,geçenlerde lorealin mineralli ürününü denedim,ama yüzümde resmen maske gibi durdu,vichy nin doğallığına alışınca diğerleri çok yoğun ve abartılı geliyor.pudra olarak da body shop kullanıyorum,vichy nin pudrası olduğunu duymamıştım,acaba kullansa ondan da memnun kalırmıyım:sm_confused: aranızda pudrasını kullanan varsa yorumlarını bekliyorumm :kahve:

kızlar dermablendin az sorunlu ciltler için olanı artık önerilmiyormuş. birçok deneme sonucu youngbloodun toz fondötenini aldım.

Kızlar eczanelerde üretimi yok ama ben internet üzerinden alıyorum.
Vichy nin tüm makyaj ürünlerini bulabiliyorum.
vichy dermablend fondoteni 45 tl ye aldım daha yeni.

dermablend1.jpg

bu ürünlerin hepsinin satışı var

GAMME-DERMABLEND-+fond.jpg

eczanelerde bulamzsanız nette araştırın

X