vicdanım hiç rahat değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bunu yazabilen bence gerçekten saf şekilde pişmanlık duymamış olabilir.

Aynen kadınla konuşta ondan sonra çarşı pazar karışsın. Kocanında kulağına gitsin,herkes duysun. Olan olmuş keşke zamanında yapmasaymışsın ama yapmışsın. Son pişmanlığın faydası yok. Tövbe et,Allah'tan af dile. Eden bulur mu bulmaz mı onu da zaman gösterir artık.

Sakın kadınla iletişime geçmeyin.Eşinize anlatın diyen olmuş şaka gibi.İnancınız ne bilmiyorum ama tövbe edin.Af dileyin.Sanırım tövbe için bikaç gün oruç tutuluyor.Bu kadar vicdan azabı çekerek cezanızı bulmuşsunuz zaten.Unutun bu konuyu.

Sen böyle yazınca konu sahibine, evet kadının haberi olmalı diye düşünüyorum. Ama eminim eşi biliyordur.

Geçmişte olan biten bir şeyi, bu denli kafaya takmak sağlıklı bir durum değil. Unutun artık olmuş bitmiş. Ben İlahi Adalet kavramına inanmıyorum. Mutsuz eden gayet mutlu olabiliyor, zulmeden refah içinde yüzebiliyor. Bu saatten sonra kadınla konuşmayin. Hele eşinizi hiç anlatmayın geçmiş hatalar size ait eşiniz ilgilendirmez.eşinizle tanıştıktan sonra bir hata yapmadıysanız geçmişi Gömün gitsin.

Beğenmedim tıkladım ama yaptığınız yanlış için değil ahlâk bekçisi değilim sadece bu kadar dram Queen olmanız bana doğru gelmiyor. Size tavsiyem geçmişi unutun ve geçmişle yaşamayin

Merhabalar asla kadinla konusmayin. yaptığınız yanlis. Evet

Herkes boyle br hata yapmaz ben olsam asla yapmam ama insanlad hata yapabilir ..
Cok sukur ki bu ilişkiden kadinin evliligi ya da sizin evlliginiz zarar gormemis bu konuyu uzatmayip kapatın.
Merak etdigim sey su an beyfendiyle karsilasiyormusunuz iliskinix nasil ?

Açıkçası bir gün aldatılırsam karşı taraftaki kadını değil eşimi suçlarım. Bana bağlı olması gereken eşimdir. Neticede bıçak zoru ile birlikte olmadınız. Ancak böyle düşünmeme rağmen oturayım konuşayım hakkımı helal edeyim diyemem. Böyle bir durumda o kadının da size hakkını helal etmesi hayatın olağan akışına aykırı. Vicdanım sızlıyor karma beni bulacak gideyim konuşayım hakkını helal etsin düşüncesi bence birlikteliğinizden çok daha yanlış. Çok daha bencilce. Bir seçim yapmışsınız ve sonuçlarına katlanmak zorundasınız. Evet o kadin aldatıldığını öğrenmeli ama sizin kendinizi kurtarma niyetinizle değil. Bence tövbe edip hayatınıza devam edin.

Hayat bu kime ne göstereceği belli değil herkes gençliğinde veya zor anında hata yapar bunu unutma. Sen zaten bedelini üzülerek ödüyorsun bir karma daha yaşamazsın korkma

Yazıklar olsun sen ve senin gibiler olduğu sürece daha çok insan aldatilir o kadının değil çocuğun da vebalini ALDIN sende anne olunca anlarsın esin aynısı yapınca yaşamadığını yaşamadan ölmezsin bunu UNUTMA

Siz çocuk düşünmeden önce yada suanki eşinizle tanışmadan önce bu münasebeyi yaosaydiniz sizi rahatlatmak isterdim.
Ama sırf ,aynı şey benim de başıma gelir, ben de hamileyken aldatilirim "korkusuyla bunların düşünülmesi vicdan muhasebesi gibi gelmiyor bana

Aynı şey benim başıma da gelir,korkusuyla değil, ben yanlış bir şey yaptım, ucu bana dokunmasa da hayat boyu karşıma çıkmasa da ben kötü bir şey yaptım."diyebilseydiniz bu gercek bir vicdan azabı olurdu.

Sizinki got korkusu.kusura bakmayın

Amac kadina gidip anlatıp adama kendini hatırlatmak vay ne namuslu namussuzmus gibi bir etki yaratmak mı? Mictim bir de tuy dikeyim daha modaya uygun olsun demek mi?

Pişman olmuşsun ayrılmışsın tamam artık daha ne yapıcaksın
Yaptığın yanlış olsa da sadakat yemini etmiş olan kişi o adamdı zaten. Sen o sırada bekarsın adam evli. Onun suçu senden daha büyük karısını o düşünmemiş en bsşta.
Suçunu hafifletmek için söylemiyorum ama artık üstünden zaman geçmiş, pişmansın, tekrar hata yapmamışsın tamam artık kapat konuyu

Kadının hamile olduğunu bilmeden nede olsa boşanır benle evlenir diye düşünüp bu iğrenç ilişkiye devam etmişsiniz tabi sonra adamdan size koca olmayacağını öğrenince hata yaptım diye kalmışsınız.Siz zaten hata yaptığınızı çok iyi biliyordunuz boşuna burda vicdan hikayeleri anlatmayın kimse yemez.He birde unutmayın kimse yaşattığını yaşamadan ölmez.

Muhtemelen yaşadığınız yıkım içerisinde, duygusal açlıktan ve değersizlik hissinize iyi geldiği için başlamışsınız.
Zaten hatanın farkına varıp, sonlandırmışsınız. İnsan hayatta doğru/yanlış şeyler yaşayarak tecrübe sahibi oluyor.

Eşi ile konuşma fikrinden kesinlikle vazgeçin. Bu durum dallanır budaklanır sizin ailenize, eşinize ve iş yerinize kadar yansıyabilir.

Çok abartacak bir durum yok, herkes yaşadığından günahından kendisi sorumlu.
Allah’a yalvarın, af dileyin. Dua edin, içinizin ferahlaması için.
Her şey gönlünüzce olsun

nasıl oldu bilmiyorum neden yaptım o an sanki başka bi kişiliğim mi vardı inanın anlayamıyorum
Şurayı okuyunca bi kahkaha attım.
Başka bi kişilikle sevgili ol, karısının hamile olduğunu duyunca esas kişiliğe geç ve ayrıl :d
İnstagramda hesap değiştirir gibi kişilik mi değiştirdin yani :d

Bir de ben bu ilişkiyi bitirenin sen olduğuna inanamadım nedense. Adam çocuğu olduğu için bitirdi gibi gibi gibi

@5seasons, adamla olan ilişkinizin üzerinden 4,5 yıl geçmiş. 4,5 yıl sonra kadına nasıl ulaşacağınızı merak ettim.

Biten ilişki,arkadaşlık sonrası genelde kişilerin telefonları silinir. Siz bu pişman olduğunuz ilişkideki adamla hala iletişim halinde misiniz de;adamı geçtim karısına ulaşabilecek durumdasınız ,merak ettim.
.

Başına gelmeyince insan bilmiyor.
Büyük konuşmamak lazım.
İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.
Ben de eskiden çok kınardım.
Her şey bizim için.

Bunların hepsi o kadar standart cümleler ki. Bu çirkinliği, ikinci kadın olmayı kendine yakıştıran bütün kadınların ağzında aynı laf. Biraz değiştirin artık cümlelerinizi. Yeni argümanlar geliştirin çünkü baydı. Yaparken o kadar umrunuzda değil ki. Kadın duyar, üzülür, dünyası başına yıkılır, benim yüzünden üzülen çocuklar olur diye hiçbir zaman endişe duymuyorsunuz. Bütün keyfiniz bir erkeğin bir kadını bırakıp sizin yanınızda olması. Belki hayatınız boyunca hiçbir yerde istenen insan olamadığınız için 3 kuruşluk adamlarca tercih edilmek sizi müthiş mutlu ediyor. Aşk, duygu falan demeyin çünkü bir insan sevdiğini kimseyle paylaşamaz. Sizlerin bu yaptığı iğrenç duygularını tatmin etmek yalnızca. Sizinle bu halti yiyen adamlar da ayrı iğrenç. Dürüst olamayacak kadar sığ, gizli kapaklı işlere girecek kadar basiretsiz ve korkaklar. Kadını erkeği hepsi zavallı.

Şimdiki bütün kaygınız da "ya çocuğum olmazsa, ya engelli olursa, ya hamilelikte doğumda sorun yaşarsam, ya ben de hamileyken aldatılırsam" vb. Kadınla ilgili bir pişmanlığınız yok, yaptığınız çirkinlikle de alakalı değil. Başınıza gelme ihtimali olan şeylerden korkuyorsunuz. Kimse için kötü bir dileğim olmaz ama hak ettiğinizi yaşamanızı arzu ederim yalnızca.

Bu ikinci kadınlara bir hal oluyor. Hepsi ermişlere karışıyor sonradan. Böyle yüce bir gönüllülük, her şeyi kabul etme, bir sükûnet bir sakinlik. Senin vicdanın zaten müthiş rahat arkadaşım. Şu mesaja bir bak. Bir de başına gelir diye başkalarına uyarı veriyorsunuz ya ben ayar oluyorum gerçekten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…