dişi kuşun yeni geleni kabullenmesi zor olur, hatta dişi kuşları kuşçuya götürüp kendisinin eş seçmesine izin vermek gerekiyor böylelikle kavga etmiyolar. Keşke vermeseymişsiniz ne güzel anlaşmışlar. Muhabbet kuşlarının yalnız olmasına karşıyım ben. Eş alacaksanız kuşunuzuda götürün eşini o seçsin. Kavga etmezler böylelikle
kadına söz verdım bı kere oda cok begendı kusu heveslede gelınce bısey dıyemedım.ikiside birbirlerini özleyip ölmezler dimi.
özlemden öleceklerini sanmıyorum ama sıkılıyolardır tek başlarına yazık onlara
kadına söz verdım bı kere oda cok begendı kusu heveslede gelınce bısey dıyemedım.ikiside birbirlerini özleyip ölmezler dimi.
arayıp güzelce söyleyin kuşum arıyor hep onu korkuyorum hasta olup ölücek diye madem almayı düşünüyosunuz konşunuza alın yeni bitane onu geri alın
ay öyle güzel anlatmissinki kus alasim geldi
Komsudan geri istesene ne olur ki ? keske vermeseydin..
bi veterinere filan telefon etsen danissan nasil olur :26:
aa evet veteriner hiç aklıma gelmemişti.bunu yapim egerki onların dünyasında böyle eş değişimleri cok sorun değilse bikaç güne geççek bi durumsa inşallah da öyledir daha iyi.papaganların tek eşliliğini duymustum.bir kere eş oldularmı ölene kadar başka bir eşle asla yaşamazlarmıs toplam 100 yıl yasarlarmıs bir eşle bir sene bile yasasa 99 sene yas tutarlarmıs tvde öyle demişti.muhabbeti bilmediğimden bu kadar takıldım.ama veteriner güzel fikir olmadı artık komsudan mecburen ıstıcem yada bırebır benzerını bulup onu bızım kusa koca yapcam :)