- 12 Şubat 2013
- 1.238
- 17
kızlar benim vicdan yaptıgım konuyu size anlatmak istedim.geçtigimiz kandil gecesi perşembe akşamı babam eve bir muhabbet kusu getirdi.iş yerine gelmiş kuş babamda yakalamış.bizim evdede bir tane muhabbet kuşumuz vardı.kuşu eve aldık cok asırı acıkmıstı karnını doyurdu önce bizim kuş kafesin dısındaydı o sırada.sonra kuşu sehpanın üstüne koyduk ama hiç kaçmadı bizden.sessiz masumca bakıyodu babam aldı yıkadı kuşu ıslak ıslak kururken çok tatlıydı.neyse bizim kuşta uçtu kafesinin üstüne kondu sonra biz ikisinide kafese koyduk bizim kuş gelen kuşu kabullenemedi.yem yedirtmedi kanatlarına vurdu oda yeni gelen masumca geri çekildi bi köşede durdu hep.bizim kuş suyun önüne oturdu su içirmedi.bizim kuş yem yerken oda o sırada cabucak suyu içip uzaklasıyodu ordan önceleri yanına oturmasınada izin vermedi.kuş eve geldiği dk dan itibaren bizim kuşa yaklaşmaya calıstıkca bizim kuştan dayak yedi resmen.bişeyde yapmıyodu aslında kendini kaşıyo mesela bizim kuş ona vuruyodu gece uyucam artık ısıgı kapattım.bir ses duydum kafeste ucma sesleri kalktım bir baktım.yeni gelen kuş yerden yem yiyo bizimkide kafeste ona alışamamıs herhaldeki nasıl nefes nefese kalmıs korkmus.ısıgı acık bırakıp uyudum.sabah kalktım ıkısı aynı cubukta sessizce oturuyolardı.2. gunde bizim kuş o kuşa bayagı vurdu.yazık kuş dayak yemekten ölcek diye tanıdıkları aradım.bir tanesi ben alırım kuşu cok sevinir cocuklar dedi ve cok güzel bakabilcegine inandıgım aile diye tamam istediğinde al kafesı al kuşu dedim.ben yem almaya gıttım kuşlara eve bir geldimki bunlar ne ara samimi olmuşlarsa artık birbirlerinin kafalarını kasıyolar sürekli öpüşüyolar.bizim kuş inmiş yerden yiyo gelen kuş yemlikten yiyor.yemlikten ona yem atıyo hatta.şaşırdım mutlu oldum.sürekli yanyana oturdular 2. gün böyle geçti 3. gün oldu bunlar yıne aynı sürekli öpüşüyolar.sonra yeni gelen kuş erkekmiş megersem bizim kuşun gögsüne kafasını koyup uyuyodu bazen sıkıstırıyodu bizimki naz yapıyo kacıyo kızıyo dısarı cıkardım bizim kuşu erkek kusu cıkarmadım ucmasını bılmıyo çünkü konamıyodu düşüyodu yere .bizim kuş kafesin üstüne kondugunda erkek kuş alttan ayaklarını ısırmaya calısıyodu kafes arasından yıne öpüşmeye calıstılar filan derken kuşu almak isteyen kadın geldi.oda gördü hallerini dediki kız bunlar ne tatlı alısmıslar ayırmasak mı acaba.bu arada yenı gelen erkek kus ilk geldıgınde sessızdı sonralarda kafesın içinde sürekli kanat cırpmalar cır cır ötmeler.kadın o kadar hevesli gelince bende yine gözlemledim biizm kusu sıkıstırınca kus biizmkide kacınca dedim al abla bişey olmaz herhalde .ablada dedı ara ara bulustururuz bunları dedi.olur dedım hem 3 gunde ne kadar alıscaklarkı bırbırlerıne unuturlar diye düşünürken bugun bizim kuş resmen onu aradı kafeste dısarı cıkardım sessiz normalde öter durur.bana kafasını kasıtan kus o kustan sonra banada kafasını kasıtmıyo ama onu öpmeme izin veriyo kaçmıyoda benden.kafesin üstüne konup kafesın içine bakıyo.acaip tüy döktü bugün.onu arıyo.ayırmasamıydım günahamı girdim diye düşünmekten bütün gün kahroldum.kuşu komsudan isteyemem ayıp olur.yenı bır es alsam onuda kabullenirmi bizim kuş yoksa bu alıştıgı eşimi ister.birde yakın zamanda ölürse tamamen sorumlu benim ayırdımda hasretten öldü diye düşünürüm.napmalıyım sizce cok uzun yazdım ama birde düşünüyorum eşi ölmüş olsa nolcaktı.ama ayırırkende onları yanyana otruyolardı annem aldı eline komsunun getırdıgı kutuya koydu ıkısıde bırbırıne baktı öyle sadece cız dedi içim resmen.benmi abartıyorm acaba o bi kuş diyorum kendime ama onlarda hissediyo sonucta napıcam ben.