kızlar henüz oğlum 28günlük;ilk günlerde olan göğüs ucu yaram artık akıl almaz şekile döndü. artık ikisininde yarısı yok.kullanmadığım krem gitmediğim dr kalmadı.en sonki halini görünce dr bile dehşete kapıldı.oğlum resmen kan emip kan kusuyor. slikonsuz geçmez dediler aldım ama oğlum istemiyor. sütüm de yetersiz.doymuyo.sürekli açlıktan ağlıyo.1haftada 380gr vermiş. bende dayanamayıp mama aldım. günde bikaç kez emziriyorum gerisini mama veriyorum.bu defada dr mama çk kilo aldırmış sağlıklı değil dedi. vermeyince durmuyo.ama içim hiç rahat değil.20gün acısına katlanıp vrdiğim göğsümü biberona alışıp bırakmasından korkuyorum.artık emmek de istemiyo. elim kolum bağlı. yetmiyo sütüm. sütümü bırakmasın oğlummm... yardım edin bana.
canım çok iyi anliyorum seni
benimde göğüs uclarım resmen maf olmuştu
deli gibi kaniyordu emzirirken ve malesef bebeğimde kanı yutup sonra kan kusuyordu ilk başlarda
eşim bile artık bırak emzirme mama ver diyip duruyordu ama ben inat ettim emzireceğim diye
şu krem iyi onu kullan şu daha iyi bunu dene diye duydukça hepsini denedim
tam düzeliyor az iyileşti derken tekrar başlıyordu
inan acıdan kıvrana kıvrana emziriyordum kızım acıkacak diye aklım çıkıyordu, aksilik bu ya süreklide emmek istiyordu
silikon uclarınıda kızım bitürlü almıyordu bas bas bağrıyordu bisürü denedim ama almıyordu
en sonunda medela silikon ucunu tavsiye etti dr.un birtanesi ve onunla kızım emmeyede başladı bende rahat ettim
şimdi şimdi göğüs uclarım tamamen düzelmediysede iyi olmaya başladı
yavrumda rahat bende rahat
emzirmek şuan çok keyifli bir hal aldı ikimiz içinde
sende pes etme sakın bisürü silikon ucları var birinden birini mutlaka alır, bişekilde alıştır canım çok zor kalmadıkça mama verme derim