• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vibratör almak istiyorum yardımcı olur musunuz?

Balarisi321

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2020
19
8
1
Merhaba vibratör almak istiyorum ama nelere dikkat etmeliyim bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Bakireyim. Daha önce Fairy marka kullanmıştım ama çabuk bozuldu. Hem fiyat hem kalite uygunluğu olursa mükemmel olur ama gidip deneme şansım yok deneyenler bilgi verebilir mi ? Çok mutlu olurum

Burası insanların gündelik hayatında soramadıklarını sorabildiği bir yer ama tabi sen bilirsin
Onun zaten farkındayım ama deneyen varsa bilgi verebilir mi ne demek?? Ne diyecekler şimdi burada sana? 'ayy kııız ben şunu kullandım ohh oh bi görsen pek cilveli' mi desinler. 'ay ben şunu kullandım şöyle böyle' mi desinler. Onu anlamadım

Onun zaten farkındayım ama deneyen varsa bilgi verebilir mi ne demek?? Ne diyecekler şimdi burada sana? 'ayy kııız ben şunu kullandım ohh oh bi görsen pek cilveli' mi desinler. 'ay ben şunu kullandım şöyle böyle' mi desinler. Onu anlamadım
Bence gel bersber yapalim desinler diyo galiba

Tuhaf yerlere kaydırmanın bir anlamı yok ki :) örneğin şunu aldım kalitesiz çıktı alma yada şunu aldım şu şartlarda tarzında bir yorum bekledim ama neyse

Back