Vi-vet granül sir el ağdası deneyen var mı ?

angellllll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
-61
Puanlar
118
Yer
Ankara
ağda.png
arkadaşlar bu ağdadan almayı düşünüyorum deneyen var mı acaba

Yeni gördüm alma güzel değil,çekmiyor tüyleri .yeşil var bende kaldı dolapta.

Yeni gördüm alma güzel değil,çekmiyor tüyleri .yeşil var bende kaldı dolapta.
gerçekten mi :( bende iyi sanmıştım bu forumda okumuştum daha önce memnun kalanlar vardı pembesi yani pudralısıda aynı mıdır canım acaba

Yeşil güçlü ilan pudrsli daha hafif hiç almaz bence.Ben markasına güvendim aldim.Olumsuz ama

Ben aldım kullandım pek memnun kalmadım açıkçası sonuçta bez kullanmıyorsun o büyük sıkıntı. Fakat Sesu ağdalar candır diyorum :) en iyisi epilatör bu arada herkese Braun silk epil 7 tavsiye ederim, içerdiği ''gillette venüs'' teknolojisi sayesinde tüyleri hem derinlemesine alıyor hem de özel jilet sistemiyle cilde ışıltılı görünüm kazandırıyor.

Ben aldım kullandım pek memnun kalmadım açıkçası sonuçta bez kullanmıyorsun o büyük sıkıntı. Fakat Sesu ağdalar candır diyorum :) en iyisi epilatör bu arada herkese Braun silk epil 7 tavsiye ederim, içerdiği ''gillette venüs'' teknolojisi sayesinde tüyleri hem derinlemesine alıyor hem de özel jilet sistemiyle cilde ışıltılı görünüm kazandırıyor.
neden memnun kalmadın canım tüyleri iyi çekmedi mi

evet ya maalesef iyi çekmedi bacağımda batık problemi yaşıyorum zaten :KK43: bence en iyisi para biriktirip Braun silk epil 7 epilatör almak bu konuda kararlıyım :)
evet canım en iyisi o galiba ama ben makineleri pek beceremiyorum canımı çok acıtıyor. sen bu ağdayı bacağındamı denedin sadece canım

evet canım en iyisi o galiba ama ben makineleri pek beceremiyorum canımı çok acıtıyor. sen bu ağdayı bacağındamı denedin sadece canım
Bacak ve bikini bölgesinde canım ama tavsiye etmem epilatörler çok basit ama her bölgesi için ayrı ayrı başlığı var yani hem hijyen açısından hem de rahat ve acısız alabilmesi açısından farklı başlıklar kullanmak önemli, mesela bikini bölgesinde özel masaj başlıklı olan aparatı takarsan acısını hiç hissetmiyorsun okşar gibi alıyor kıllarını :) :)

Bacak ve bikini bölgesinde canım ama tavsiye etmem epilatörler çok basit ama her bölgesi için ayrı ayrı başlığı var yani hem hijyen açısından hem de rahat ve acısız alabilmesi açısından farklı başlıklar kullanmak önemli, mesela bikini bölgesinde özel masaj başlıklı olan aparatı takarsan acısını hiç hissetmiyorsun okşar gibi alıyor kıllarını :) :)
anladım canım bende deneyeceğim makineyi tekrar :) teşekkür ederim

anladım canım bende deneyeceğim makineyi tekrar :) teşekkür ederim
Rica ederim canım bacaklarını alırken kılların yatış yönünün tersine doğru al aynı şekilde koltuk altı ve vajinada da gerçi sen bilirsin ama çok önemli bir konu yoksa batık oluşabiliyor.

Rica ederim canım bacaklarını alırken kılların yatış yönünün tersine doğru al aynı şekilde koltuk altı ve vajinada da gerçi sen bilirsin ama çok önemli bir konu yoksa batık oluşabiliyor.
evet canım biliyorum kalitesiz ağda kullanmıştım bir kez bacağımdaki kılları kırmış batık olmuştu hep. sonradan geçti :)

evet canım biliyorum kalitesiz ağda kullanmıştım bir kez bacağımdaki kılları kırmış batık olmuştu hep. sonradan geçti :)
Aynen canım, ya birde senin bacaklarındaki tüyler de sert çıkıyor mu böyle dikensi gibi onu çok merak ediyorum ya bende hep oluyor :( koltuk altını nasıl alıyorsun peki?

Aynen canım, ya birde senin bacaklarındaki tüyler de sert çıkıyor mu böyle dikensi gibi onu çok merak ediyorum ya bende hep oluyor :KK43: koltuk altını nasıl alıyorsun peki?
yok canım dikensi gibi çıkmıyorlar ağdayla alıyorum hep bacaklarımı. koltuk altımı hep jiletle aldım şimdiye kadar kadınlar için gilette venus jiletleri var onlar çok güzel alıyor fakat 2 günde bir alman gerekiyor o yüzden ağdaya geçmek istiyorum. sen neyle alıyorsun canım

Hmm ne kadar güzel canım ben epilatörle aldığım için biraz sorun luyor aslında bende ağda ile alıyordum fakat bir arkadaşımın yönlendirmesiyle epilatörle geçtim braun silk epil 5 kullanıyorum :) gillette venüsler güzel canım ama maalesef hemen almak gerekiyor ağda da koltuk altına zarar veriyormuş diye duydum bu yüzden korkuyorum şimdi epilatörle almaya başladım.

Hmm ne kadar güzel canım ben epilatörle aldığım için biraz sorun luyor aslında bende ağda ile alıyordum fakat bir arkadaşımın yönlendirmesiyle epilatörle geçtim braun silk epil 5 kullanıyorum :) gillette venüsler güzel canım ama maalesef hemen almak gerekiyor ağda da koltuk altına zarar veriyormuş diye duydum bu yüzden korkuyorum şimdi epilatörle almaya başladım.
en iyisi canım bende braun silk epil serisini merak ediyorum inş. denerim bi gün :)

Back