L
LadyAngellyca
Ziyaretçi
- Konu Sahibi biyolog_nil
arkadaşlar bikini bölgemin hepsini değil ama büyük bir kısmını bugün veet soğuk ağda bantlarıyla aldım.veet in ağda bantlarının çok kötü olduğunu duymuştum. ama evde o vardı ve çıkıp başka bi marka almaya üşendim. oramdaki kılları yaklaşık 3 senedir jiletle alıyodum o yüzden aşırı sertlerdi. ancak bugün bu işe bi son vermeyi düşündüm ve büyük bi cesaretle ağda bantlarını yaklaşık 2 buçuk santimetrelik (ne kadar küçük olursa o kdar iyi oluyor eğer ilk kez yapacaksanız) kareler şeklinde kestim.. ilk parçaları kenarlara yapıştırdım. özellikle oraları çok sık jiletle alıyordum. o yüzden ilk önce baya bi acı hissettim.. fakat 5 dk sonra bi baktım ki kaptırmış gdiyorum :).. bikiniden görülen yerleri (kenarları) bitirdim.. sıra daha zor olan bölgeleri almaya geldi.. önce yukarki kısımdan(karnımın altından) başladım.. ilk alışımda yine çok acıdı fakat yaklaşık 7 dk sonra bi baktım ki kaptırmış gidiyorum :) gide gide dudaklara kadar geldim.. yanlız bazı kıllarım ikili çıktığı için onları alamadım.. veet biraz güçsüz kaldı bu durumda.. dudakları tam iyi görerek alamadığım için daha çok acıdığını hissettim. oraların hepsini almasamda baya seyrekleştirdim..bütün bu işlem yaklaşık 1 saat sürdü (e ilk denemem tabii. bu kdar uzun olması normal bence) :) işlem bittikten yarım saat sonra yazıyorum bunları ve inanın çok az acı var.. onlar da kanayan yerlerin yanma hissi gibi bişey. nerdeyse hiç yok gibi. şimdi bakıyorum da ikili çıkan kıllarımın bazıları hala duruyor.. hafif uyuşma hissi geçmeden cımbızla almayı düşünüyorum.. ilk denemem olmasına rağmen çok rahattı. dudakları alamadım çünkü rahat göremiyodum ve ordaki kıllarımı dha önce jiletle de almadığım için baya uzunlardı.kesmeye üşendim.ve ayrıca bantlardan sadece 3 tane vardı..(daha önceden diğer bölgelerim için kullanmıştım çünkü) o yüzden o kısımları alamadım. vivet i tavsiye ettiler.. yarın vivet alıp, bugün alamadığım dudakları halletmeye çalışıcam.. bu arada veet in için sadece 2 tane temizleme mendili çıkıyor. çok sinir bozucu..fakat pamuğa zeytinyağı döküp temizleyebilirsiniz.. daha sonra temiz suyla yıkayın..
eğer bantı çekerken çok acı duyuyorsanız hemen pes etmeyin.. ilk çekişimde ben de baya acı çektim fakar sonra gerçekten alışıyorsunuz(3-4 çekişten sonra)
benden bu kadar =)
umarım birilerine biraz olsun cesaret vermişimdir =) çünkü ihtiyacımız olan tek şey bu galiba.. :)
eğer bantı çekerken çok acı duyuyorsanız hemen pes etmeyin.. ilk çekişimde ben de baya acı çektim fakar sonra gerçekten alışıyorsunuz(3-4 çekişten sonra)
benden bu kadar =)
umarım birilerine biraz olsun cesaret vermişimdir =) çünkü ihtiyacımız olan tek şey bu galiba.. :)