• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vi-Vet Ada bantlar

biyolog_nil

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
231
46
123
38
arkdaşlar herkez bu konuda belli tecrübelerini yazmış ama benimde sizlerle birlikte paylaşmak istediğim bi konu var..
uzun zmndan beri hatta kendimi bildim bileli bikini bölgesi için jilet kullanırdım.Başlangıçta çok ince olan tüyler bile zmnla kalınlaştı ve hiç cesaret edemezdim ağda yapmaya çünkü bi kere denediğimde cnm çok yanmıştı.Normal olarak ağda deil de şu ağda bantları denemek istedim geçenlerde.Bikini bölgesi hariç heryere kullanıyorum çünkü.azcık üstten azcık yandan derken baya bi ilerlettim ama tabi ilk efa aldığım için baya bi zmnımı aldı.:(:(
şimdi ikinci defa kullanıyorum ilki kdr acımıyor ama yinede çok panikliyorum yaparken
kuaför yada güzellik uzmanına gitmeyede çekiniyorum.
vi-vet sir ağda olarak belirtilmiş zmnla azalırmı bilgisi olan arkdaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.
keşke zmnında deneseydim şimdi bukdr zorlanmazdımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

arkdaşlar herkez bu konuda belli tecrübelerini yazmış ama benimde sizlerle birlikte paylaşmak istediğim bi konu var..
uzun zmndan beri hatta kendimi bildim bileli bikini bölgesi için jilet kullanırdım.Başlangıçta çok ince olan tüyler bile zmnla kalınlaştı ve hiç cesaret edemezdim ağda yapmaya çünkü bi kere denediğimde cnm çok yanmıştı.Normal olarak ağda deil de şu ağda bantları denemek istedim geçenlerde.Bikini bölgesi hariç heryere kullanıyorum çünkü.azcık üstten azcık yandan derken baya bi ilerlettim ama tabi ilk efa aldığım için baya bi zmnımı aldı.:(:(
şimdi ikinci defa kullanıyorum ilki kdr acımıyor ama yinede çok panikliyorum yaparken
kuaför yada güzellik uzmanına gitmeyede çekiniyorum.
vi-vet sir ağda olarak belirtilmiş zmnla azalırmı bilgisi olan arkdaşlar varsa paylaşırsa çok sevinirim.
keşke zmnında deneseydim şimdi bukdr zorlanmazdımmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım ben de yıllardır jiletledim orman gibi oldı sert di
sonra agda yaptım
bikini bölgemi kuaförde yatırdımm
agdabantlaırnı kullandım zamanla seyraklaeşip azalıyo haklısın jiletten sonra çok zor oluyorr

Bikini bölgesi için hangi ağda bantını tavsiye edersiniz?
Zira dün bir kez daha tövbe ettim sir ağda yapmayamafoldumben
Bikini bölgemi mavfetti derisi soyulmuş az bir kısmın acıyor yaa:oklava:

Bikini bölgesi için hangi ağda bantını tavsiye edersiniz?
Zira dün bir kez daha tövbe ettim sir ağda yapmayamafoldumben
Bikini bölgemi mavfetti derisi soyulmuş az bir kısmın acıyor yaa:oklava:

cnm kuaförde bikini bölgesini aldır bence çünkü onların kullandıkları agdalar farklı oluyor bildiğim kadarıyla şeker içermiyor baya işe yarar

eldivenle al canım bekar kızsın sonuçta çek çek al ama jilet kullanma mahfetme boşuna:olmaz:

Agda bantları her marka aldım bir türlü beceremedim. Hiç almıyor az az hep. Sadece bikini bolgesi sorun bende.

ben vi-vet kullanıyorum ama dediğiniz gibi kolay olmuyor ilk başlarda çok acıyodu yaptıkça alıştı ama yinede zor :) bikini bölgesini ağda bantıyla yapıyorum daha aşağıki bölgeler için normal ağdayı kullanıyorum ben kuaföre gitmedim hiç ama istiyorum inş bi gün onada cesaret gelir :kedi:

eldivenle al canım bekar kızsın sonuçta çek çek al ama jilet kullanma mahfetme boşuna:olmaz:

En temiz yöntem valla tek problem zaman alıyor çok.
Ben genelde eldivenle alıyorum dün sirle alayım dedim çok kötü tahriş olmuşkötükedihüso
Yine eldivene döneceğim...

merhabalar,
eldivenle nasıl oluyor tüy alımı? etkili bir yöntem mi? tüylerin çıkma sıklığına bir etkisi oluyor mu?

bende geçen gün bikini bölgemi aldivenle aldım:S

makinayla aldığımda tahriş oluyodu eldivenle söylemesi ayıptır kaymak gibim oldu:)

Ağda bantlarıyla özel bölge zor olur. güzellik salonlarında özel bölge için kullanılan ağda farklı oluyor. çekiniyorsanız da salonların bazıları çekinen müşterileri için satıyor da bunları. tarif ediyorlar nasıl alınacağını. kalıp sabun gibi ağda, eritiyorsun spatula ile küçük bir bölgeye sürüp, elle çekiyorsun.Ağda bantlarıyla iyice gerdiremezseniz tahriş edersiniz teninizi. Bir de ağda bantlarındaki madde benim tüylerin bazılarını tutmaya yetmiyor :) ağda en rahatı jilet kullanmayın, alışınca ilk alındığı gibi ağrımıyor, inceliyor da tüyler zamanla.

doktorların kullandıgı eldiven canım işte.. eczanelerde eldicen alabiliriyim de sormuyorlar bile ne eldiveni diye:) bende eldiven kullanıyorum çok rahatım çok şükür.. nasıl kullanıldıgına gelince tutuyorsun bacım çekiyorsun :) bukadar...az az tut ama emi:)

doktorların kullandıgı eldiven canım işte.. eczanelerde eldicen alabiliriyim de sormuyorlar bile ne eldiveni diye:) bende eldiven kullanıyorum çok rahatım çok şükür.. nasıl kullanıldıgına gelince tutuyorsun bacım çekiyorsun :) bukadar...az az tut ama emi:)

sağol canımcım acır kız o :1shok:

bu eldiven yöntemini hiç denemedim ama klasik ağda dan daha iyi olduğu kesindir.Sir ağda dışında yapılan ağdalar kıl köklerini besliyormuş yani azaltmaz boş boşuna canınız yanar.Eldiven olayını ben hiç denemedim ama denemeyi düşünüyorum.Sanırım biraz uzun olması gerk tüylerin :(
işte ben buna tahammül edemiyorum uzamasına izin vermeden alıyorum hemen

Back