Veterinerler/Veterinerlik Öğrencileri????

asdfgjkjk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Mart 2013
110
5
26
Ankara
Meraba arkadaşlar ben bu yıl üniversite sınavına girdim esasen inşaat mühendisliği istiyorum ama veterinerlikte kafamı karıştırmıyor değil.. Veterinerlik için bazıları hayvanları sevmen gerekiyor diyor bazıları da sevmemen gerekiyor. Çıktığında tıp fakültelerinde öğretmenlik filan da yapılabiliyormuş zannedersem. ve son olarak ben hayvanları seviyorum ancak çok korkuyorum dokunamıyorum onlara.... Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım:)

insaat muhendisligi benimde hayalimde olan bir meslekti ,veterinerlik de dogal olarak hayvanlari muayene amacli elliceksin mesela hayvan husursuz ,sinirli olabilir onu dokunarak sakinlestirmelisin buda buyuk bir hayvan sevgisi ister bence ,sonucta o bir canli ve ona istemeyerek de olsa zarar verebilirsin . Benim dusuncelerim tabiki bunlar. Umarım senin icin en hayirli olan bolume yerlesirsin :)

evet öyle..
ben inşaat mühendisliğini çok istiyorum ama bi yandan da veterinerlik kafamı karıştırıyor hala...
yorumun için teşekkür ederimm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…