veterinerlik aslında hiç düşünmediğim bir meslekti ama ablamın isteği üzerine araştırmaya karar verdim yardımcı olmanızı istiyorum :S tercih yapacağım ve hala bu mesleği yapabilir miyim diye şüphelerim var tamam hayvanları seviyorum ama bu yeterlimi?iş imkanları nasıl?bir bayan olarak kolay mı yoksa zorlanır mıyım ? veee en önemlisi bir kaç arkadaşımdan ineklerin doğumuyla ilgili duyduğum şeyler beni korkutuyor ne yapmalıyımmm???
makine mühendisliğine gelince iyi bir üniversite olmuyor malesef karabük ve zonguldak var ve bu yüzden hem bir bayan için zor olduğunu hemde bu üni.lerden dolayı iş bulma imkanımın düşük ve çok zorlanacağımı söylüyorlar ne yapmalıyım kafam gerçekten çok karıştı bi sene daha beklemek mi yoksa gitmek mi??
makine mühendisliğine gelince iyi bir üniversite olmuyor malesef karabük ve zonguldak var ve bu yüzden hem bir bayan için zor olduğunu hemde bu üni.lerden dolayı iş bulma imkanımın düşük ve çok zorlanacağımı söylüyorlar ne yapmalıyım kafam gerçekten çok karıştı bi sene daha beklemek mi yoksa gitmek mi??