vesvesemi

hadinur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
663
181
103
34
kızlar tek kaldığım zaman içimi sıkıntı basıyo mesela komşuya gidiyorum biriyle konuşuyorum iyiyim tek olduğumda bi huzursuzluk sıkıntı evlendiğimden beri böyleyim benimle uğraşıyolarmı acaba sağlığım ciddi ciddi elden gidiyo napabilirim yalnızlık korkusumu özgüvensizliktenmi kaynaklanıyo dua okuyorum biraz rahatlıyorum yine başa dönüyo fikirlerinizi bekliyorum

canım senin tek sorunun bu değilki.sosyal fobin var.yanında birileri olunca kafan dağılıyor,yalnız kalınca aklına geliyor huzursuzlanıyorsun.yalnız kaldığın an kendini dinlememek için bol bol dua et,kitap oku oyala kendini

Evlenmeden önce çok yalnız kalmadıysan normal bir durum bu.Sosyal fobi değil vesvesede değil genelde evlenmeden önce ailesinden yada arkadaşlarından sık ayrı kalan biri değilse kişi bunları yaşıyor.Boşuna canını sıkma içini sıkma bir gün önceden planını yap çık gez dolaş arkadaşlarınla en olmadı bunalır gibi hissettiğinde at kendini çarşı pazara kafan dağılır konu komşu ile nereye kadar.Kendine ilgini çekecek (bu konu ile ilgili olmayan ) kitaplar al eve gel kahveni çayını yap onu oku.Şimdi yeni çıkan büyükler için boyama kitapları var duymuşsundur onlardan al aklına geldikce iki cizik at :) Arkadaşlarıı sık sık eve davet et.Bunlar zaman harcatan uğraşlar.Kendini boş bırakmamaya çalış bir süre sonra normale dönecektir sıkma canını ..

Önceki konularınıda okursan sosyal fobisi olduğunu anlarsın canım

teşekkür ederim

aynen bekarken hep ailemle birlikteydim sürekli gelen giden misafir yoğun olurduk şimdi hiç arkadaşım yok sadece komşularım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…