• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vestiyer:)

ocean_28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
116
19
98
Adana
Arkadaşlar evime vestiyer yaptırmak istiyorum, modeline karar veremedim. renk ve model konusundaki fikirlerinizi bekliyorum. Evinizdeki vestiyerin fotosunu siteye koyabilir misiniz? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim:)

Arkadaşlar evime vestiyer yaptırmak istiyorum, modeline karar veremedim. renk ve model konusundaki fikirlerinizi bekliyorum. Evinizdeki vestiyerin fotosunu siteye koyabilir misiniz? yardımınız için şimdiden teşekkür ederim:)

canım evinde tam olarak nereye koycağını ,kapı ve duvar renklerini ve yer malzemeni yazar mısın ? ( parke, lamine vs.) ona göre yardımcı olalım... :)

cnm yer gri renkte seramik, kapı kahverengi, duvar ise kumsal. vestiyeri antreye yaptırmak istiyorum.

canım benim kapın ve duvarların toprak rengi yer gri ise yere ayak uydurmanı tavsiye etcem çünkzaten diğer iki kısım birbirleri ile uyumlu sen bunuda kahve krem yaptırırsan boğacaktır çünkü antreye diyorsun.. o yüzden sana içini açacak beyaz ama süt değil kırık beyaz bej ağırlıkta siyah gri renklerde içeren vestiyerler öneriyorum.. gönlünce olur umarım... $e.webp$q.webp$w.webp:49:

canım benim kapın ve duvarların toprak rengi yer gri ise yere ayak uydurmanı tavsiye etcem çünkzaten diğer iki kısım birbirleri ile uyumlu sen bunuda kahve krem yaptırırsan boğacaktır çünkü antreye diyorsun.. o yüzden sana içini açacak beyaz ama süt değil kırık beyaz bej ağırlıkta siyah gri renklerde içeren vestiyerler öneriyorum.. gönlünce olur umarım...Eki Görüntüle 920560 Eki Görüntüle 920561 Eki Görüntüle 920562 :49:

canım teşekkür ederim. ben de beyaza karar verdim. sence bu modeller nasıl? üstü kapaklı, altı sürgülü mü olsun yoksa 1. fotodaki gibi sürgülü mü?
Eki Görüntüle 923213 $Yeni-modern-vestiyer-modelleri-2012-23.webp

kesinlikle vestiyerde tam sürgü kullanmayın .. o tip dolaplar yatak odaları için uygun.. çüngü raflardaki özeliniz bi orada görünsün. sürgülü dolabaaa koycaklarınız içinde örneğin temizlik eşyaları falan olcak ve her açtığınızda görüncek kötü bence.. o yüzdn kapaklı olanı tavsiye ederm ayrıca lake ürünler çizilmeye karşı dirençsizdir bunu untmayın...

kesinlikle vestiyerde tam sürgü kullanmayın .. o tip dolaplar yatak odaları için uygun.. çüngü raflardaki özeliniz bi orada görünsün. sürgülü dolabaaa koycaklarınız içinde örneğin temizlik eşyaları falan olcak ve her açtığınızda görüncek kötü bence.. o yüzdn kapaklı olanı tavsiye ederm ayrıca lake ürünler çizilmeye karşı dirençsizdir bunu untmayın...

teşekkür ederim cnm cevapladığın için. bugün sipariş verdim. senin gibi düşündüğüm için üst tarafı kapaklı, alt tarafı sürgülü istedim. 2 taraflı sürgünün bir tarafını ayakkabı yaptıracağım,diğer sürgünün de iç tarafına da çekmece istedim.

Back
X