• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vestiyer seçimiiii ???

Samantha16

Ömrüme ömür katan miniğim hoşgeldin 03.02.2016
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
1.068
734
123
slm kızlar düğünümüze daha var ancak mobilyalarımızın bir kısmını yaptırmaya karar verdik vestiyer için aşağıdaki modellerden birini seçicem antremiz çok büyük değil oyüzden 3 modelde hemen hemen aynı boylarda ama model olarak kararsız kaldım fikirlerinizi bekliyorum..:28:

$2013_vestiyer_modelleri_5.webpEki Görüntüle 902282 $lima_portmanto_gl_b.webp

1. ve 2. resim çok hoş, çok beğendim.
Ancak 2. resimde ki ayna boy aynası ben evden çıkmadan önce şöyle tepeden tırnağa aynaya bakmayı severim o yüzden boy aynası olanı tercih ederdin.

1 ve 2 güzel..fakat 1 dekı resmın asmak ıcın pek fazla yerı yok...eger yaptıracaksanız ıyı duşunup karar verın..

benimki 1. nin beyaz olanı. parçalı olması iyi taşınınca farklı yerleştirebiliyorsun. memnunum ben.

büyük ayakkabılıkta benim ayakkabılarım var ama ben içindeki raf aralıklarını küçülttürmüştüm daha fazla ayakkabı alıyor., askılığın altına ev terliklerini koyuyorum. aynanın altındaki çekmecede fatura ıvır zıvır var, onun altındada eşimin ayakkabıları

Son düzenleme:
fikirleriniz için hepinize teşekkür ederim kızlar.. bende diyorum ki 1.modeldeki gibi yaptırıpta boydan olan ayakkabı tarafını iki kapaklımı yaptırsam ? :28:

yanı askı yerı ıcınde olacak...daha derlı toplu durur...

ikinci yaptırdığım kapalı olan kısmı tamamen askılık değilde yarısına kadar raf yaptırayım diye düşündüm ayakkabı için yer daha çok lazım yatak odasınıda yaptırıcaz dolabım çok büyük olucak zaten vestiyere ogün giyilen montları asarız diye düşündüm amaa:28::26:

Canım 1. Daha hoş duruyo ama boydan ayna olması da fena olmaz çıkarken kendine son kez bakıp çıkmak :21: koyü renk düşünmüyorsun dimi küçükse koridorun karartır iyice

Canım 1. Daha hoş duruyo ama boydan ayna olması da fena olmaz çıkarken kendine son kez bakıp çıkmak :21: koyü renk düşünmüyorsun dimi küçükse koridorun karartır iyice

bende öyle düşünüyorum heralde 1.yaptırıcam tatlım iki renk düşünüyorum ama 3.fotoğraftaki gibi kremli kahveli olabilir antre 3mt 2.5mt okadarda küçük değil yani canım kapılarıda membran kaplama verdik sütlü kahve renginde beyaz değil onlarda sadece yatak odam komple beyaz olucak kısmetse bakalım hepsi bitince ortaya nasıl bişey çıkıcak merak ediyorum :26::28:

bende öyle düşünüyorum heralde 1.yaptırıcam tatlım iki renk düşünüyorum ama 3.fotoğraftaki gibi kremli kahveli olabilir antre 3mt 2.5mt okadarda küçük değil yani canım kapılarıda membran kaplama verdik sütlü kahve renginde beyaz değil onlarda sadece yatak odam komple beyaz olucak kısmetse bakalım hepsi bitince ortaya nasıl bişey çıkıcak merak ediyorum :26::28:

Güzel olur inşallah canım kapılarına dış kapına ve badanana uygun olursa gayet şık olur :)

bence kesinlikle 1. olanı seçmelisin ama koridorun küçükse rengi koyu olmasın limonsarisi nin dediği gibi içeriyi daha çok karartır

antre ne küçük ne büyük orta diyelim canım bakalım nişanlıma göstermedim daha kendisi hangisini beğenicek merak ediyorum doğrusu herşeye karıştığı için:9: hoş eninde sonunda yine benim beğendiğim olur:10::9::8:

Back
X