vestiyer için yardım..

bayram_043

böylesi daha iyi..
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
341
84
118
42
arkadaşlar yeni evime 1-2 aya kadar taşınıyorum inşallah ev anahtar teslim sadece vestiyer yaptırıcaz. nasıl bişey olabilir. bir de maiyeti ne olur. bilenler varsa yardımcı olabilir mi... resimdeki gibi bişey mesela..

benım hayalımdekı estyer ben bunu yaptırcaktııım ya netten fotolarınıbıle ındırmıstım bunun ama kısmet olmadı fıyatta 1000 1500 arası

benım hayalımdekı estyer ben bunu yaptırcaktııım ya netten fotolarınıbıle ındırmıstım bunun ama kısmet olmadı fıyatta 1000 1500 arası

peki nasıl bişey yaptırdın. hemen hemen ölçüleri böyle benim girişimin.sen ne kadar a mal ettin

Eviniz hayırlı olsun bizde yeni ev aldık evi yapan kişiler vestiyerine kadar yaptırmıştı sizinki neden yaptırmıyor ortalama bi vestiyeri bizim tanıdıgımız mobilyacılar 500 tl ile başlıyor 1000 tl ye kadar yapıyor.

bilmem ki vestiyer yokmuş...

nezamandır vest,yer arıyorum çiziyorum. istediğim rengine desenine kadar aynısı bayıldımm. aynısı yaptırınca resmini gönderirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…