Vesfa'nın DGS Maratonu (Hukuk)

Vesfa

Şahsına münhasır.
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2010
1.436
1.383
Merhaba arkadaşlar.
2014 Haziran ayında Aöf Adaletten mezun oldum ve ardından DGS'ye girdim hukuk için.
Devlet üniversiteleri için yeterli olan puanı alamadım ve yeniden hazırlanmaya karar verdim.
Memurum ve bu senede devlet olmazsa özellerden birini (%25,%50, %75 burslu) yazmayı düşünüyorum.
Tempolu çalışmadığım için belki burda birileriyle birbirimizi takip eder daha tempolu çalışırız diye bu konuyu açma gereği hissettim. Misafirlere kapım her zaman açık anlayacağınız
Sınav 26 Temmuzda ve ben bir aksilik çıkmadığı sürece kaç soru çözdüğümü, hangi konuları bitirdiğimi, denemelerden kaçar net yaptığımı, kaç puan aldığmı kısacası çalışmalarımın nasıl gittiğini paylaşacağım burda.
Amacım kendime bir takvim oluşturmak ve nasıl başlayıp nasıl bitirdiğimi görmek.
İnşallah sonunda "X Üniversitesi Hukuk Fakültesini" kazandıııımmmmmm yazarım

Herkese başarılar diliyorum...

Konumu açtığımdan bu yana 40 tane matematik sorusu çözdüm.
Aynı zamanda mesaiye devam ediyorum tabiki.
Öğleden sonra çözemeyeceğim sanırım ama akşam soru çözmeye devam ederim inşallah

Bugün her soru çözmeye yeltendiğimde iş çıktı ve çözemedim.
Şimdi boşum ve şimdide benim canım istemiyor.
Akşamada misafirim var çalışamam.
Offf bir gün daha heba olacak

Pazar günü bütün gün evde boş boş oturmaktansa erkenden dersaneye gidip yaklaşık 2 saat ders çalıştım.
Hem Türkçeden hemde matematikten soru çözdüm
Bugünde işe gelir gelmez aldım soru bankasını önüme başladım soru çözmeye
Türkçeden sıkılınca geçtim matematiğeeeee
Bol bol su içip bir yandan hukuk'u düşünüp ders çalışmak daha zevkliymiş meğer

Sürekli buraya yazamasamda ders çalışıyorum
Az çalışıyor olabilirim ama çalışmayı bırakmıyorum huzurluyum

Sürekli buraya yazamasamda ders çalışıyorum
Az çalışıyor olabilirim ama çalışmayı bırakmıyorum huzurluyum
Çalışmalar ne alemde? Ay bende düşümüyorum bu aralar hukuk okumayı. Hep hayalimdi. İnşallah kazanırsın:)

bende memurum insan gaza geliyor kurumdaki avukatları görünce ama zor bi süreç.en önemlisi tembellik bırakmıyor

bende memurum insan gaza geliyor kurumdaki avukatları görünce ama zor bi süreç.en önemlisi tembellik bırakmıyor
Bende ders çalışmayı çok seven biri değilim ama kendimi zorlayarak çalışıyorum :) başka çarem yok..

bu yıl ki dgs yi bebeğimden dolayı kaçırdım.zaten çalışamadımda hedefim gelecek yıl. bakalım bu yıl nasıl gelecek sorular

Vesfa maptın kaçıncı oldun acaba ?
Sonuç tam bir hüsran. Yine heyecanıma yenik düştüm ve 253 puan aldım. Kıbrıstaki ünivleri yazacağım ama umutlu değilim.
Yeniden hazırlanacağım büyük ihtimalle..

Sonuç tam bir hüsran. Yine heyecanıma yenik düştüm ve 253 puan aldım. Kıbrıstaki ünivleri yazacağım ama umutlu değilim.
Belli olmaz belkide gelir.aslımda istanbulda özellerde gelir geçen sene 250 ile kapatan var.

Belli olmaz belkide gelir.aslımda istanbulda özellerde gelir geçen sene 250 ile kapatan var.
Evet gelenler var ama ya devam zorunluluğu var ya da fiyatı 30binin üstünde. Ben 25bin üstüne çıkamam ve memur olduğum için devam zorunluluğunun olmaması gerek..

Arkadaşım 190 puan yaptı. Tercih etmek istediği okul 230 puanla aldı geçen sene. Tercihi tutmaz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…