Çalışmalar ne alemde? Ay bende düşümüyorum bu aralar hukuk okumayı. Hep hayalimdi. İnşallah kazanırsın:)Sürekli buraya yazamasamda ders çalışıyorum
Az çalışıyor olabilirim ama çalışmayı bırakmıyorum huzurluyum
Çalışmalar fena değil. Buraya yazmıyorum ama iyi gidiyor :) Teşekkür ederim...Çalışmalar ne alemde? Ay bende düşümüyorum bu aralar hukuk okumayı. Hep hayalimdi. İnşallah kazanırsın:)
Aklında olsun 3. Sınıftan başlatan 4-5 üniversite var.Çalışmalar fena değil. Buraya yazmıyorum ama iyi gidiyor :) Teşekkür ederim...
Onlarda 2. sınıftan ders verip 3 yıla uzatıyor :)Aklında olsun 3. Sınıftan başlatan 4-5 üniversite var.
Çok iyi dersem yalan olur. İte kaka gidiyor işte. Sizde mi hazırlanıyorsunuz?çalışmalar nasıl gidiyor
Bende ders çalışmayı çok seven biri değilim ama kendimi zorlayarak çalışıyorum :) başka çarem yok..bende memurum insan gaza geliyor kurumdaki avukatları görünce ama zor bi süreç.en önemlisi tembellik bırakmıyor
Sonuç tam bir hüsran. Yine heyecanıma yenik düştüm ve 253 puan aldım. Kıbrıstaki ünivleri yazacağım ama umutlu değilim.Vesfa maptın kaçıncı oldun acaba ?
Belli olmaz belkide gelir.aslımda istanbulda özellerde gelir geçen sene 250 ile kapatan var.Sonuç tam bir hüsran. Yine heyecanıma yenik düştüm ve 253 puan aldım. Kıbrıstaki ünivleri yazacağım ama umutlu değilim.
Yeniden hazırlanacağım büyük ihtimalle..
Evet gelenler var ama ya devam zorunluluğu var ya da fiyatı 30binin üstünde. Ben 25bin üstüne çıkamam ve memur olduğum için devam zorunluluğunun olmaması gerek..Belli olmaz belkide gelir.aslımda istanbulda özellerde gelir geçen sene 250 ile kapatan var.
Arkadaşım 190 puan yaptı. Tercih etmek istediği okul 230 puanla aldı geçen sene. Tercihi tutmaz dimiSonuç tam bir hüsran. Yine heyecanıma yenik düştüm ve 253 puan aldım. Kıbrıstaki ünivleri yazacağım ama umutlu değilim.
Yeniden hazırlanacağım büyük ihtimalle..