Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canım ecmaiin Allah razı olsun cok kötüyüm inan aynı bende öyleyim korkuyorum hep anne sütüne gecermi betaserc bilmiyorum zararı olurmu bebeğime üç gündür emmiyor bilen varsa cevap verir inşallahAllah sana da bebeğine de acil şifalar versin. Baş dönmesinin ne kadar kötü olduğunu ben bilirim. Düşün elimi yüzümü yıkamak için duvara tutunarak gidiyordum lavaboya. KBB gittim kristallerinde sıkıntı yok dedi. Muhtemelen kullandığım mide ilaçlarındandi. 10 gün boyunca ayakta duramıyordum. İnşallah tez zamanda sağlığınıza kavuşursunuz.
İnşallah. Doktorunuza söylemediniz mi bebek var diye?Amiiin canım ecmaiin Allah razı olsun cok kötüyüm inan aynı bende öyleyim korkuyorum hep anne sütüne gecermi betaserc bilmiyorum zararı olurmu bebeğime üç gündür emmiyor bilen varsa cevap verir inşallah
Söylemiş eşim fakat uygun değil demişİnşallah. Doktorunuza söylemediniz mi bebek var diye?
Sol tarafımda da baskı var kalpmi midemi çözemiyorumİnşallah. Doktorunuza söylemediniz mi bebek var diye?
Valla öyle şuan okadar sitresliyim ki ilk bebeğim ağır engelli oldu ikinci bebeğimde ağır depresyon geçirdim üçüncü bebeğimde ilk eli geldi doğumda doğumlarım hep riskli oldu emzirmem en fazla altı ay olmamıştır biri üç ay emzirdim sadece son bebeğminde ayakları çarpık doğdu doğduğundan beridir alçılarda ama hala geçmedi ve ameliyat dediler fakat tedaviye yanıt vermiyor cok ağlıyor bebeğim bunlardan dolayı bende ensonda vertigo cıktı kacgündür mafoldum acillerdeyim tansiyonum 175 cıktıValla ben dahil genel de mide ve kalbi karıştırıyoruz. Direkt aklımıza kalp geliyor haklı olarak.
Yapmak istedi fakat tansiyonum 175 di bayılcak gibi oluyordum az haraket etsem bile ağladım cok yapamadıKbb uzmanı kulak kristalleri için manevra yaptı mı?
Tansiyonunuz normalken yaptırın muhakkak. Ben öyle kurtuldum.Yapmak istedi fakat tansiyonum 175 di bayılcak gibi oluyordum az haraket etsem bile ağladım cok yapamadı
Allah sana sabır ve şifa versin. Üzüldüm..Valla öyle şuan okadar sitresliyim ki ilk bebeğim ağır engelli oldu ikinci bebeğimde ağır depresyon geçirdim üçüncü bebeğimde ilk eli geldi doğumda doğumlarım hep riskli oldu emzirmem en fazla altı ay olmamıştır biri üç ay emzirdim sadece son bebeğminde ayakları çarpık doğdu doğduğundan beridir alçılarda ama hala geçmedi ve ameliyat dediler fakat tedaviye yanıt vermiyor cok ağlıyor bebeğim bunlardan dolayı bende ensonda vertigo cıktı kacgündür mafoldum acillerdeyim tansiyonum 175 cıktı
Evet. Bu manevrayi bana da yapmıştı kbb uzmanı. O olmadan direkt vertigo demesi ve ilac yazması. Şaşırdım doğrusu.Tansiyonunuz normalken yaptırın muhakkak. Ben öyle kurtuldum.
Tansiyonum hep yükseliyor anlamadım niyeTansiyonunuz normalken yaptırın muhakkak. Ben öyle kurtuldum.
Amiin gülüm Rabbim sanada şifa versin sende ihmal etme git doktora ilerledimi kötüAllah sana sabır ve şifa versin. Üzüldüm..
Bu tansiyon hastalığı ne kadar da arttı ya. Geçen kayınbaba ile acile gittik. Onun bayağı bayağı yüksekti 22 ye 10. Hiç düşmüyordu. Yaklaşık 8 saat acilde kaldık. İnan gelen 10 hastanın 8 i tansiyon hastası.
Benim de bu 3 gün tansiyonum yüksek çıkıyor. 14 e 10. bazen 13 e 10. Sanki başım yerinde değil. Ağrısi gözüme vuruyor. Sebebini de anlamış değilim.
E tansiyon ilacı işe yaramıyor mu? Bu şekilde hep yüksek haldeyseniz Allah korusun felç falan gelir.Tansiyonum hep yükseliyor anlamadım niye
Tansiyon ilacı verince düşüyor şükürE tansiyon ilacı işe yaramıyor mu? Bu şekilde hep yüksek haldeyseniz Allah korusun felç falan gelir.
Düzenli bir tansiyon ilacınız yok sanırım? Dahiliyeye gidin gerekli ise size günlük kullanılacak tansiyon ilacı raporlanacaktır.Tansiyon ilacı verince düşüyor şükür
Kardiyolojiye gidin dediler amaDüzenli bir tansiyon ilacınız yok sanırım? Dahiliyeye gidin gerekli ise size günlük kullanılacak tansiyon ilacı raporlanacaktır.
Doktor o şekilde bilgi verdiyse oraya gidin.Kardiyolojiye gidin dediler ama