- 1 Ekim 2024
- 219
- 34
- 13
- Konu Sahibi bisusaysun
-
Nöroloji randevu kesin, beyin mr da daha iyi anlaşılır bu durumKızlar merhaba. Ders yaparken bi anda sallanıyor hissi geliyor bana. Ya da otururken vs. Avizeye bakıyorum deprem mi
Oluyoe diyorum ama yok. Ben sallanıyorum bi ileri bi geri. Kulağımın içinde kalp atıyor sanki. Aşırı baş dönmem de var iki gündür gözümün önü kararıyor. İnternetten baktığımda vertigo felan diyor en kısa zamanda doktora gideceğim fakat sizee de bi sormak istedim. Aynı bu durumu yaşayan var mı? Ya da vertigo olup bunları yaşayan var mı?
Psikolojik olabilir yüksek ihtimalleKızlar merhaba. Ders yaparken bi anda sallanıyor hissi geliyor bana. Ya da otururken vs. Avizeye bakıyorum deprem mi
Oluyoe diyorum ama yok. Ben sallanıyorum bi ileri bi geri. Kulağımın içinde kalp atıyor sanki. Aşırı baş dönmem de var iki gündür gözümün önü kararıyor. İnternetten baktığımda vertigo felan diyor en kısa zamanda doktora gideceğim fakat sizee de bi sormak istedim. Aynı bu durumu yaşayan var mı? Ya da vertigo olup bunları yaşayan var mı?
Dün gece de oldu. Ama değişikti bu sefer nefes darlığı ve her şey hızlı hızlı gözümün önünden geçmeye başladı eşim uyandı sırtıma dokundu iyi misin felan dedi o an onun sesiPsikolojik olabilir yüksek ihtimalle
Kulak burun boğaz değil miNöroloji randevu kesin, beyin mr da daha iyi anlaşılır bu durum
Vertigo, baş dönmesi ve denge bozukluğu gibi semptomlara neden olan bir durumdur ve genellikle iç kulak ve beyindeki denge ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. Bu bağlamda vertigoya hangi doktor bakar sorusunun cevabı, çoğunlukla KBB (Kulak, Burun, Boğaz) bölümü doktorları veya nöroloji bölümü doktorlarıdır.Kulak burun boğaz değil mi
Acaba
Vertigo bende var ne yazık ki. baş dönmelerinize mide bulantısı da eşlik ediyorsa vertigo olma ihtimaliniz çok yüksek. Doktor daha iyi bilir tabi, bi görünün. Geçmiş olsun..Kızlar merhaba. Ders yaparken bi anda sallanıyor hissi geliyor bana. Ya da otururken vs. Avizeye bakıyorum deprem mi
Santral vertigolar, beyinde tümör, kanama, damarlarda anevrizma ya da beyin damarlarının farklı bozukluklarından kaynaklanabilmektedir. Hastanın detaylı hikayesi ve fiziksel muayene sonucu hangi vertigo türü olduğu belirlenebilmektedir. Santral vertigoda hastalar Nöroloji Bölümü'ne yönlendirilmektedirKulak burun boğaz değil mi
Acaba
Peki bu belirtileri yaşıyo musınuz ? Cevabınız için tşk ederimVertigo, baş dönmesi ve denge bozukluğu gibi semptomlara neden olan bir durumdur ve genellikle iç kulak ve beyindeki denge ile ilgili sorunlardan kaynaklanır. Bu bağlamda vertigoya hangi doktor bakar sorusunun cevabı, çoğunlukla KBB (Kulak, Burun, Boğaz) bölümü doktorları veya nöroloji bölümü doktorlarıdır.
Teşekkür ediyorumVertigo böyle değil. ya şekeriniz ya tansiyonunuz düşüyordur. Mesela benim şekerim düşünce nefes darlığı hızlı kalp atışı ve saklanıyormuşum gibi olur
Panikatak diye düşündüm ben aslında ama bilemiyorum. Önce KBB gidin kulak kontrolü yapılsın daha sonra da nöroloji ye gidersinizDün gece de oldu. Ama değişikti bu sefer nefes darlığı ve her şey hızlı hızlı gözümün önünden geçmeye başladı eşim uyandı sırtıma dokundu iyi misin felan dedi o an onun sesi
Bile o kadar yüksek geldi
Ki anlatamam.. kalbimin atışı sanki kulağımda her şey çok hızlı olur gibi
Bi çarpıntı vs panik atak olabilir mi acaba yaşadığım bu durum
Evet mide bulantım da var .. teşekkür ediyorumVertigo bende var ne yazık ki. baş dönmelerinize mide bulantısı da eşlik ediyorsa vertigo olma ihtimaliniz çok yüksek. Doktor daha iyi bilir tabi, bi görünün. Geçmiş olsun..
Teşekkür ederimVertigo olabilir veya kulak kristali oynaması olabilir gibi geldi bana. KBB veya nöroloji bakıyor diye biliyordum
Dün gece de oldu. Ama değişikti bu sefer nefes darlığı ve her şey hızlı hızlı gözümün önünden geçmeye başladı eşim uyandı sırtıma dokundu iyi misin felan dedi o an onun sesi
Bile o kadar yüksek geldi
Ki anlatamam.. kalbimin atışı sanki kulağımda her şey çok hızlı olur gibi
Bi çarpıntı vs panik atak olabilir mi acaba yaşadığım bu durum
Bu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deprem fobiniz mi var? Göz kararması şeker düşmesi olabilirKızlar merhaba. Ders yaparken bi anda sallanıyor hissi geliyor bana. Ya da otururken vs. Avizeye bakıyorum deprem mi
Deprem fobim var büyük depremde tek başıma evdeydim ama deprem olan şehirde değildim. Sadece deprem hissedilen biBu arada hangi şehirde yaşıyorsunuz? Deprem fobiniz mi var? Göz kararması şeker düşmesi olabilir
Anladım çok geçmiş olsun. Birçok ihtimal olabilir : psikolojik ,fiziksel, nörolojik. Birkaç doktora görünmekte fayda varDeprem fobim var büyük depremde tek başıma evdeydim ama deprem olan şehirde değildim. Sadece deprem hissedilen bi
Şehirdeydim bu da beni çok korkuttu özellikle evde tek olmak. Onun dışında yeni evliyken de sürekli
Eşimle uyurken bi anda flaş açıp deprem mi
Oluyr diye soruyordum
Ben de deprem bölgesindeyim kontrole gittiğimde doktorum depremden sonra vertigo şikayetlerini çok almaya başladım dedi. Ek olarak vertigon varsa özellikle beyaz ışığa karşı hassas olursun beyaz ışıklı ortamda başın daha çok dönerDeprem fobim var büyük depremde tek başıma evdeydim ama deprem olan şehirde değildim. Sadece deprem hissedilen bi
Şehirdeydim bu da beni çok korkuttu özellikle evde tek olmak. Onun dışında yeni evliyken de sürekli
Eşimle uyurken bi anda flaş açıp deprem mi
Oluyr diye soruyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?