vermeyince mabud, neylesin mahmut

bonbon

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
39
24
19 marta randevu aldım meme taktırcam.:KK33: o da yoktu bende vermeyince mabud neylesin mahmut durumuyla dr. lara para ver dur işte lipoda gözüm korktu ya her gün vaz mı geçsem diyorum.aklını mı kaybettin otur işte 65 beden memelerinle diyorum,yarın bi gün yeni teknoloji çıkar ,bir aşı pıt ...sabaha insan memesi olursun diyorum,zaten kalem testini su içinde geçer bu memeler en az 20 sene daha diyorum......meme forumunu okuyup vazgeçiyorum.bu sefer aman 3 günmüş acısı diyorum,6aya pek bir güzel oluyolarmış diyorum,niye benimde telsiz,desteksiz dantel sütyenlerim olmasın diyorum,aşağı bakınca topuklarım görmeyeyim bende diyorum....ertesi gün aşı çıkar belki diye yine vazgeçiyorum....feci tırsıyorum,bir o kadar korkuyorum....aklımda kalacağına yaptırayım diyorum.son ana kaçmazsam ankara eğitim araştırmada olucak.300cc.mentor kas altı.gelişmeleri,durumu ,sonunu başını yazarım.ahdim olsun güzel olursa boy boy da resmini koyarım. hani şu hep baktıklarımız var ya öncesi, sonrası:)kızlardan herbişeyi okudum...onun cc. si bunun prorezi amanda o teknik mi bu mu yada şu doktor mu?iş ciddiye binince arkadaşlar zormuş her bişey.çok para vermiycem,drumda tanınmış değil,hemde devlet hastanesi...hiç bir şeyede karışmadım.bana ne olursa,vücuduma ne uygunsa dedim,ustalığınıza bırakıyorum gerisini...ameliyatdan sonra sorucam,neyi neden yapmış...yazarım da sizlere...bol şans dileyin olur mu?sonuçta bunu okuyorsan sende bir mahmutsundur,anlarsın beni:)):18:

:nazar::nazar:oldu sonunda birazcık gecikmeyle..2nisanda yapıldı.atatürk eğitim araştırmada.fiyat 2600ytl.dual plan 275cc. mentor ,textuted yüzey, coheziv 1 slikon.:)165 boy,53 kg. cuk oldu vallahi:KK16::KK16:ilk 3 gün allahım sana geliyorum,bağışla beni dedim.o ne acıydı öyle...kızlar doğru yazmışlar o 3gün efsanesi doğruymuş.sonra 4.gün yataktan kendim kalktım.bandajlar4. gün açıldı ve nefes almaya başladım.okadar sıkıyor ki sanki koca bir kayayı göğsünüze dayamışlar gibi...sporcu sütyenim giydirildi,eve gelip bıcı bıcı yaptım,bugünde panpişlerle ev temizledim:)2ay kolları tamamen havaya kaldırmak,ağır spor yasak.masaja dün itibarıyla başladım,20gün rapor 1ay zorunlu sporcu sütyeni giyimi,her yöne yatış serbest.:KK9:meme altında da ince iki çizgicim var.meme üstlerim boş olduğu için yuvarlak mentor dual planla takıldı.oraya dolgunluk versin diye.coheziv1 en sertten bir düşük sert slikon.kas altında kas basınca küçülmesin diye,textürd yüzey kapsülleşmesin diye bir de moderate plus mış,hıgh profilin bir altı,oda yüksek, dik görüntü versin diye....slikonun ücreti 2000tl.kalanı masraflar.ücretli yatış yapıyorsunuz,devlet karşılamıyor.bir de pek yapmak taraftarı değil gibiler eğitim araştırmada.daha çok zorunlu durumlarda yapıyor gibiler bende birez meslek deontolojisi işledi.dr.erol bey. :KK1:klinik şefi yaptı.hiç birşey istemedim,o bu şu belirtmedim ve dr.olabilecek olanın en harikasını yaptı.:21:sabırla 6.ayı beklemekteyim.kk daki olmuş,bilgilerini paylaşmış,hepsini defalarca okuduğum tüm tanımadığım arkadaşlara teşekkürler...iyi ki yazmış paylaşmış,referans olmuşsunuz da olabileceklere hazırlıklı olup,bilgi edinmişim.benimde yardımcı olabileceğim konular olursa her daim hazırım....:KK55:

Son düzenleme:
geçmiş olsun bende olmak istiyorum ama olanların anlattığında korktuğum için bi adım geri atıyorum hep bakalım ne zaman kısmet olucak banada

herkeze çok teşekkürler..18 gün odu.ağrı kalmadı.cidden oda doğruymuş.pıt diye geçiveriyor sanki ağrısı ilk bir hafta sonunda.ödem halen ver ve sertler.dikiş üstüne yapıştırılan bantlar alerji yaptı,extra krem kullanıyorum.umarım çok iz bırakmaz bu durum.masa başı işi olanlar kas altı yöntemse bile 5. gün başlayabilir bence ama etraf çakmasın diye bişeyler uydurmak lazım:)gribim gibi,böbrek taşı düşürüyorum da olur:)kolları kaldırarak ve ağır taşımak zorunda olanlar için 15 gün ancak kızlar.protezler yerleştiği dokuları yırtmasın diye ağır ve kol kaldırma yasakmış.sonunda kanama ve kapsülleşme bu yüzden olabilirmiş.en zor taraf sporcu sütyeni:)meme uçları belli oluyor.2gömleğim var bolundan evirip çevirip onları giyiyorum.sanki herkez anlayacakmış gibi geliyor ameliyatımı...en garibi bilen birkaç yakın arkadaşımın konunun sonunu özgüven eksikliğine getirmeleri oluyor.e!olmayan şeyin güveni de olmazdı zaten diyorum ama sanırım memesi olanlar, olmayanların ezikliğini,hasedini hiç anlayamıyorlar.vallahi biz birbirimizin düşmanıyız...tavsiye etmem gerekirse aile ve çok yakınlarınızdan başka kimse bilmesin bunu.hatta evladıma ileride sana bunlarla süt verdim demeyi bile düşünüyorum:)slikon ele hiç gelmiyor,hissedilmiyor.iyicene yokladım.ucunu sıktım acıdı, demekki his de var...yani şimdilik herbişey yolunda gibi.devlet baba bu işi ucuz ve iyi yapıyor.dr.nuz ehil olduktan sonra özel yada devlet farketmiyor.keşke sigorta kapsamında olsa ve her isteyene ücretsiz yapılsa bu işlem.zaman oluyor,para olmuyor...para olunca zaman tutmuyor derken aman boşverle hayat geçiyor.ve hayat kocaları,anaları,arkadaşları dinleyecek kadar uzun değil...çekin krediyi yaptırın,bi de botoxla ışıltı, varya o özgüven denilen yıllar önce yerlerde sürünmeye başlamış şey tavan yapıyor:)evdeki kadın mutluysa herkez mutlu olur çünkü.kocalarda,çocuklarda...

sağlıklı mutlu ömürler versin allah güle güle kullan.
ben hala otlardan medet umuyorum dümdüzüm malesef

sağlıklı mutlu ömürler versin allah güle güle kullan.
ben hala otlardan medet umuyorum dümdüzüm malesef

sağol arkadaşım:)otların her türlüsünü denedim.hatta saksıda çemen otu yetiştirip,kimse anlamasın diye karanfil o bile dedim.:KK1:doğum kontrol hapları içtim,hayıt suyu içmekten helak oldum,buzlu masajlar yapıp,aktarın ahanda bu yağları kullan büyür demelerini yıllarca yedim.taş çatlasın azıcık dolgunlaşıp yine yine özlerine döndüler.olmuyor,işe yaramıyor.doğum yaptıktan sonra daha da kötü oluyor.tek çare ne yazık ki slikon..36 beden bikini üstünün içine destekli sütyen kesip koyuyordu ben,o kadar sönük,küçüktü...

bir mahmut olarak hayırlı olsn diyorum:))) sürecinin çok güzel anlatmıssın biz mahmutlara ışık tuttuğun için tşkr ediyorum:KK1:

bonbon selam öncelikle geçmiş olsun. sen izmir de yaptırdın di mi. bu arada mesajların çok eğlenceli ya çok hoşuma gitti umarım ben de rahatlarım senin gibi şu an çok gerginim

:nazar::nazar:oldu sonunda birazcık gecikmeyle..2nisanda yapıldı.atatürk eğitim araştırmada.fiyat 2600ytl.dual plan 275cc. mentor ,textuted yüzey, coheziv 1 slikon.:)165 boy,53 kg. cuk oldu vallahi:KK16::KK16:ilk 3 gün allahım sana geliyorum,bağışla beni dedim.o ne acıydı öyle...kızlar doğru yazmışlar o 3gün efsanesi doğruymuş.sonra 4.gün yataktan kendim kalktım.bandajlar4. gün açıldı ve nefes almaya başladım.okadar sıkıyor ki sanki koca bir kayayı göğsünüze dayamışlar gibi...sporcu sütyenim giydirildi,eve gelip bıcı bıcı yaptım,bugünde panpişlerle ev temizledim:)2ay kolları tamamen havaya kaldırmak,ağır spor yasak.masaja dün itibarıyla başladım,20gün rapor 1ay zorunlu sporcu sütyeni giyimi,her yöne yatış serbest.:KK9:meme altında da ince iki çizgicim var.meme üstlerim boş olduğu için yuvarlak mentor dual planla takıldı.oraya dolgunluk versin diye.coheziv1 en sertten bir düşük sert slikon.kas altında kas basınca küçülmesin diye,textürd yüzey kapsülleşmesin diye bir de moderate plus mış,hıgh profilin bir altı,oda yüksek, dik görüntü versin diye....slikonun ücreti 2000tl.kalanı masraflar.ücretli yatış yapıyorsunuz,devlet karşılamıyor.bir de pek yapmak taraftarı değil gibiler eğitim araştırmada.daha çok zorunlu durumlarda yapıyor gibiler bende birez meslek deontolojisi işledi.dr.erol bey. :KK1:klinik şefi yaptı.hiç birşey istemedim,o bu şu belirtmedim ve dr.olabilecek olanın en harikasını yaptı.:21:sabırla 6.ayı beklemekteyim.kk daki olmuş,bilgilerini paylaşmış,hepsini defalarca okuduğum tüm tanımadığım arkadaşlara teşekkürler...iyi ki yazmış paylaşmış,referans olmuşsunuz da olabileceklere hazırlıklı olup,bilgi edinmişim.benimde yardımcı olabileceğim konular olursa her daim hazırım....:KK55:

cok gemis olsun, senin icin sevindim :nazar::nazar::nazar:

Bonbon Atatürk egitim arastirma nerede?:KK3:

ankarada.yıldırım beyazıt diyede geçiyor.öyle böyle 5 ay olmuş.bakalım neler olmuş:)memeler yumuşadı kızlar.iki top plastik gibi değil artık.rahat yatabiliyorum ama varlıkları hissediliyor.daha büyüğü beni basarmış ona karar verdim.sonuçta memeye göre kilolu veya zayıf görünüyoruz.benim ölçülerdeki arkadaşlara ideal bir bir boymuş275 cc.sütyen ebatım oturana kadar canım çıktı.şimdiki beden türk işi 90.cup usulü 75 d. oldu.ortaları hala ayrık.sanırım izmir gibiyim iki yakam birleşmeyecek:)üst beden ölçüm s bedenden l bedene çıkmış.üstler toplayıp gerince, bellerim kısa kaldı.hala arada sızlama yapıyor.en büyük korkumuz;ele gelmiyor..hissedilmiyor.hissiyatı gayet yerinde.bikinide ilk kez gururla memelerimi kabarttım.:KK1:kimsede anlamadı.yara izleri soldu bile.öyle alttaki farkedilmiyor.ama şu büyüklük işi hakikaten kişiye göre değişiyor.dahamı büyük olsaydı derken,tam olmuş dedim...not:artık zıplayınca sallanıyorlarda.ilk zamanlar iki kavun gibi löp duruyorlardı.velhasıl ....alıştım arkadaşlar..:KK1:benim senelerdir memem yokmuş be yaa...artık memeligiller familyasının bir ferdiyim ve cidden kızlar pek bir havalı hissediyorum kendimi......

cuma benim büyük günüm opere oluyorum:KK52: bana 250-260 deneyecekmiş dr.um, bana güven dedi senin fiziğine göre en güzelini yapacağım dedi, bakalım ben nasıl olacağım:KK39:

arkadaşlar 3 sene olmuş...vayyy...sanki bunlarla doğmuşum ben:)))hiç sıkıntı yok.gayet doğal ve söylemesem kimse anlamıyor.dokunmakla normal meme hissi veriyor ve ele filan gelen bişey yok.dr. yuvarlak koyarak doğru tercih yapmış çünkü zamanla hafif aşağı kayarak,damla görüntüsü oldu.1 senede tamamen normale döndü.iz hemen hemen belirsiz.spor yapıyorum,ağırlık çalışmayada başladım.hakikaten birara protezim bir döndü ele geldi,sonra düzeldi,rayına oturdu:)))yuvarlakların avantajı...damla olsa,koştur ameliyathaneye:)))sütyen seçimine göre,çok büyük,ortası ayrık,kabarık yada normal görüntü verebiliyorum:)))çok büyük protez tavsiye etmem arkadaşlar.benim ki bana cuk oldu.türk bedeni,dolu dolu 90 oldum.ama belinizi ince tutun olur mu,yoksa benim gibi tombiş görünürsünüz:)))tek derdimiz dolgusuz sütyen aramak olsun hayatta.....

X