Aynı şeyleri yaşadım dost cok önemli onu kaybedince sevgiliden ayrılmış gibi bişey aynı üzüntülerçok sevdiğim değer verdiğim kardeşten öte gördüğüm çocukluk arkadaşımla yollarımızı ayırmak zorunda kaldık benim elim açıktır biraz ve kız arkadaşımda iş yerinde sorun yaşayıp ayrıldı uzun sürede çalışmadı tabi bu arada maddi durumdan çok destek çıktım bazı özel şeyleri içinde borç verdim ancak evde annem ve babam sürekli baskı yapmaya başlayınca ve kredi kartımı kapattırınca ben de mecburen sıkıştırmak zorunda kaldım anlaması ve işe başlaması için ancak o iş beğenmemezlik yapınca bende vurdumduymazlığına sinirlenip yükseldim ve aramız açıldı ancak şuan psikolojik olarak çöküşteyim her gece rüyamda görüyorum eski günlerimiz geliyor ve kendimi çok yalnız hissediyorum ortak arkadaşımızla hergün birlikteler diye onada beni aksatıyorsun diye söylendim onunlada aramız açıldı yani yalnız kalan ben oldum yine sürekli ağlama krizleri geçiriyorum çok yorgun oluyorum ve yemek yiyemiyorum artık gurur felan dinlemeyip onunla tekrar eskisi gibi olmak istediğimi söyleyeyim mi yoksa unutmaya mı çalışayım ne yapmalıyım akıl verin lütfen
Para benim derdim olsa o kadar beklemezdim saten dediğim gibi evden hergün iste artık bu ne bak biz konuşucaz tarzında muhabbetler dönünce bunaldım bende artık paranın 3te 2sini on gün önce verdi toplu şekilde paranın boyutu beni zengin etmez onuda fakir etmezHata sizde ise girene kadar ve hatta üzerinden 5-6 ay geçene kadar istememeliydiniz. Verdi mi borcunu onu çok merak ettim. Verdiğiniz para maaşınızin ne kadarlık bir bölümüne tekabül ediyor?
3te2sini verdi kısa süre önceParayi verdi mi onu soylemediniz?
Ya ben ona ailesinden çok sahip çıktım istemezdim bile geri hiç önemi yok öteki dünyaya götürecek halim yok ya ailem doldurdu doldurdu üstüne saldılar güme gitti bizim olay birazMadem bu kadar yakin arkadasin biraz daha zaman veremez miydin ?
Yaa İnan çok üzülüyor insan keşke hiç kopmasaydık diyorBenimde cok sevdigim bir arkadasim vardim simdi aklima geldi efkarlandim of be. Bizimki bir daha asla olmayacak. Cok buyuk bitti cunku. Keske boyle bitirmeseydik pismanim ya. Eger burdaysan duy beni kiz S...r zaten nickimden kim oldugumu anlarsin.
Aynen bak olayin sicakligiyla hic umursamadim ofke doluydum. Ama hic alakasiz anlarda aklima geliyo soyleyken soyle yapmistik onunla falan diye. Amaan hayirlisi uzulmeyelim arkadasim. Bizi duymuyolar zatenYaa İnan çok üzülüyor insan keşke hiç kopmasaydık diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?