- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldınız :)selam arkadaslar bende calisan ve cocuklu biriyim. Bi kac topik var takip ettigim. ama ben beni itecek iyice motive edecek topikleri sevdim. fakat cogu ev hanimi. burasi daha uygun gibi. haftanin 6 gunu calisiyorum ve zamanim az o yuzden islerin hepsini bir anda yapamayiz cok yorucu ve yapamayinca daha da buyuyor kafamda is. bu yuzden ben kendimce guzel bir plan yaptim her hafta bir odayi hedef olarak belirledim. ve adim adim gideceğim. detaylica sakince. isterseniz beraber devam edebiliriz. ne dersiniz?
İşyerinde düşünüyorum haftalık menü hazirliyordum mesela dünden kaldıysa yemek yapmıyorum en kolayı o haftada bi gün de anneme gidiyorum arada Kaynanam çagiriyor eve pazardan az alıyorum yarım kilo 1 kiloluk felan yetiyor şükür :)Çabuk hazirlanabilen, pratik kolay menüler paylaşsanız keşke, ne iyi olur. Ben eve geldigimde ne yemek yapsam diye düşünürken 1 saat geçiyor
Ben evde hiç dinlenemiyorım işyeri tam dinlenmelik yer izin aldım cuma günü kızı babaanneye birakayım Ev işlerimi yapayım dedim ama kaynanamgil gezmeye kaçtı ne yapalım kızımla hem oyun oynadık hemde ev işimi yaptım şükür haftasonu dügünler vardı çok yorgunum. Sabah çamaşir astım şükür eve gelince yapmadıklarını halledecegım inşallahSeninde ellerine sağlık cnm ☺
Yemeği başta annemlerde yiyorduk ama onu da çok yordugumuzu düşünmeye başladığımdan evde yemeyi tercih ettik. Çoğu zaman yemeği yapıyor birazda bize ayiriyor bizde eve geçip yiyoruz.
Dün ne yaptım bende yazayım ♥
Sabah yine 7 de kalktım kızımı doyurdum, altını değiştirdim ustumu giyindim, anneme bırakıp işe gittim.
Acaip yoğun bir gündü akşam 6da çıktım 7 de evdeydik. Ellerimizi yıkayıp kızımı aldık. Annem sağolsun tencereye yemek koyup eve bırakmış. Onu ısıtıp yedik. Mutfağı topladım bulasik mak boşaltıp tekrar doldurdum. Camasir Mak calistirdim, astım. Kızımla oyun oynadık biraz. Saat 9 bucuk gibi onu uyuttum. Biraz dinlemeyim diye balkonda oturdum malum iş yerinde temiz hava almak mucize. İş yerinde çok yoğun bir gün old icin 11 gibi de yattık.
Benim de genelde buzlukta hazir birşeyler oluyor. Liste yapmayı denedim ama olmadi. Bozulmasin diye alisverisi az yapıyorum. Kullanacagim zaman gider alirim diyorum ama sonra da üşeniyorumİşyerinde düşünüyorum haftalık menü hazirliyordum mesela dünden kaldıysa yemek yapmıyorum en kolayı o haftada bi gün de anneme gidiyorum arada Kaynanam çagiriyor eve pazardan az alıyorum yarım kilo 1 kiloluk felan yetiyor şükür :)
bende haftalık liste yapıyordum yemek kalinca liste yalan oluyor.Benim de genelde buzlukta hazir birşeyler oluyor. Liste yapmayı denedim ama olmadi. Bozulmasin diye alisverisi az yapıyorum. Kullanacagim zaman gider alirim diyorum ama sonra da üşeniyorum
benimde onlar listede vakit bulabilsem yapıyorum. :)simdiiiikkk ben bi plan yaptim uzun uzunn liste yani. bugun baslayacagim yapmaya. evi dip kose temizlemek niyetim ama adim adim. ilk buzdolabi ic dis temizleme yapacagim. hafta da bi oda dip kose planim. rutin gunluk islerde var tabi. katilmak isteyen?