- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
Ellerine sağlık :)Duş aldım ben,
Kahve içtim,
Yüzüme maske yaptım.
Yemeği dışarıda yemiştik zaten,
İş çıkışı eşimle alışverişe gidince yemeği dışarıda hallettik.
Yatak odasını toplasam yeter bugün.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ellerine sağlık :)Duş aldım ben,
Kahve içtim,
Yüzüme maske yaptım.
Yemeği dışarıda yemiştik zaten,
İş çıkışı eşimle alışverişe gidince yemeği dışarıda hallettik.
Yatak odasını toplasam yeter bugün.
ellerine sağlık :) çoraplarini tekini bulmak zor oluyor tabi bende ayniHocam :) dun aksam is sonrasi bir mimarlik ofisinde toplanti vardi, cikinca yemegi disarda yedik, bulasik cikmadi tabi :))
Eve geldik bir de ne gorelim elektrikler kesik, dersimi calisamadim, elime bi mop gecti yatak odasini siliverdim.
Bugun sadece yemek ve utu yapacagim (4 saate biterse sansliyim)
Şu coraplari da katlayan birsey olsa keske, nefret ediyorum
Makale yazilacak, proje sartnamesi okunacak.. eve de is geliyor gene
ellerine sağlık:)Dün gelemedim akşam neden çünkü işim vardı
Dün işten eve gidene kadar saat 18:00 oldu sonra yemek hazırladım yedik. Mutfağı topladım. Odaları topladım. Markete gittik alışveriş yaptık. Dönüşte onları yerleştirdim saat oldu 20:00. Bugünün öğle yemeğini yaptım işe yemek getiriyorum. Bugun kahvaltıda yiyeceklerimi hazırladım, dolaba yerleştirdim. Mutfağı topladım saat oldu 21:45. Başka da canım istemedi aslında iş var tabi ...
elimi ayagimi tutuyorsak çok şükür:)Çalışmadığım halde ev düzenini sağlayamıyorum. Çalışanları düşünemiyorum
ellerine sağlık :)Ben geldimm bugün yemek dışardandı ama yarın için yemeğin ön hazırlığını yaptım. Makinaya çamaşır attım, astım, topladım, ütüledim.Bulaşık makinasını boşalttım. Bugünden bu kadar ..
kesinlikle öyle ben dün yemek yapmaktan kurtuldum bölece kendime çok iş çikardim :)Bu akşam yemeği dışardan yiyeceğiz acaba ertesi güne ne yapsam en büyük zaman alan şey hep yemek
Karbonat ile bulasik deterjanini karistir macun gibi olunca lekelere sur, biraz bekletip ov, yikayinca uzun bir sure lekelerden kurtulacaksin.banyodaki wc de kara lekelere nefret ediyorum baya uğraştiım ovma teli ile sildim çamaşir suyu ile..
hiç sevmiyorum o küf lekeleri... sil sil nereye kadar.. hergün silemiyorum sanirim hergün istiyor bunlar ya..
Özel şirkette finanstayımmerhaba:)
Çalışıyor musun??
işten yorgun mu geliyorsun?
işten gelince ne yapıyoprsun?
yemek mi? bulaşık mı? ortalığı toplamak mi? çocuk varsa çocuğunla mi ilgilenmek??
hangi birine yapacaksin? gel katıl topiğimze.. birbrmize destek olalım..:)
öncelikle kendimi tanitayim...
kamuda memurum... :) bir prenses annesiyim:)
işten gelince direk yemegimi yapmak oluyor..
çok yoruluyorum ama ev işlerimi aksatmamaya çalışıyorum.
bide akşamlari ilgi isteyen kızım var.. ona tüm işlerimi yaptıktan sonra ayırıyorum bazen de erken uyuyorum demirden kaynaklı..
çocuklu çalışan varsa birlikte yapalım:)
hergün ne yapacagimi 3 maddeyi deftere yaziyordum
bugün sadece 4 maddeyi belirleyecegim...
çamaşir
bulaşık
ütü
dipköşe temizlik
dolap düzenleme
buzdolabi temizliği... vs.:)
hadi başlayalım :)