Verdiğimiz Kiloları Koruma Deneyimlerimizi Paylaşalım!

seaBahAR

Nosce Te İpsum
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2007
15.554
36.070
1.123
KK nın Sevgili Üyeleri,

Bedenimize ve aklımıza uygun herhangi bir yöntemle, hedeflerimize ulaştık ve istediğimiz kiloyu verdik.

Verdiğimiz kiloları korumak için neler yaptığımızı bu başlık altında paylaşalım..

Unutmayalım ki; bedenimizin yeni kilomuza alışmak için uzun bir süreye ihtiyacı var.

Maraton henüz bitmedi..

:lepi:

püskütün benım canım eline saglıkbizi düşünüp ne topikler açıyosunuz . umarım yakında mezun olur bende yazarım buraya ....

püsküütüm en güzel sultanım aklını seveyim senin Şeniz

sanırım benim gibi yeni mezunlara ve mezun olmuş herkese lazım olan bu topic.ti.
teşekkürler güzel fikrin için a.s.

Evet bu konu bencede çok önemli uzun ve yorucu bir maraton sonunda hayal ettiğimiz noktaya geliyoruz .kilo veririken bu çok zor geliyor bize ancak verdikten sonra görüyoruzki asıl zor olan verdiğimiz kiloları geri almamak bulunduğumuz noktayı koruyabilmek.
Bu konuda başarılı olan arkadaşlar lütfen yaşadıklarınızı ve tecrübelerinizi bizimle paylaşın ve görelimki tekrar başa dönmek yok nasıl kilo verdiysek geldiğimiz kilodada kalabiliriz.

YENİ TOPİĞİMİZ HAYIRLI OLSUN KIZLARa.s.
İNŞALLAH GÜZEL VE BİLGİLİ PAYLAŞIMLAR OLUR VE BİRBİRİMİZDEN FAYDALANIRIZyerimseniben

acilsi ben yapiyim o zaman
simdi ,efendim,ben 80 kiloda 59 dusunce,aslinda yeme duzenimde hemen hemen hic degisiklik olmadi desem yalan olmaz,,
zaten beyninde,midende artik rejimdeki tempona alistigi icin ,zorlukta cekmedim,
gene spor,,gene az yemek,,,simdi ara sira kendime hediye cukulata aliyorum,yada ayda yilda bi bi tas findik yiyebiliyorum,,yani geri kalan hersey ayni,,,,zorlukta cekmiyorum acikcasi,alistigim icin,,,,:kahve:

KIZLAR BEN HİPOTİROİT HASTASIYIM VE BUNA BAĞLI BAŞKA RAHATSIZLIKLARIMDA VAR
BENİM KİLO ALIMIM ÇOK KOLAY OLUYOR(NORMALİN ALTINDA YEMEME RAĞMEN)
BU YÜZDEN HAYATIMDAN SPORU HİÇ EKSİK ETMİYORUM, BOL BOL YÜRÜYÜŞ(HİÇ YÜRÜMEDİĞİM GÜN 40 DK)

YEDİKLERİME ÇOK DİKKAT EDİYORUM VE TABİKİ SU EN AZ 2,5 LİTRE TÜKETİYORUM EN FAZLA 4 LİTRE OLUYOR

BİTKİ ÇAYLARI(DEMLEME)

BAZEN RAHATSIZLIKLARIM DOLAYISIYLA İLAÇLARIMIN DOZAJINI VEYA YENİLERİNİ EKLİYOR DR. BU İLAÇLARA VÜCUDUM UYUM SAĞLAYANA KADAR 2-3 KİLO ALIYOR(BAZEN FAZLA OLUYOR) BENDE DİYET YAPIYORUM(AMA HAFTADA 3 GÜN MUTLAKA 1'ER SAAT SPOR)hihoyyyt

ben nivea body ile dinamik sabahlar cd.sinin 2. bölümünü indirdim
hareketler tam 48 dakika sürüyor, reklamlar tanıtımlar vs dışında
hareketleri inceledim ve neden daha önce indirmedim bunu diye çok kızdım kendime
süper hareketler var
ben bunu da uygularsam 0 beden sağlıklı bir kız olurum vallahi :lepi:
hadi vücuduma kuvvet :dance:

hareketleri inceledim ve neden daha önce indirmedim bunu diye çok kızdım kendime
süper hareketler var

2. bölümünü nerden indirdin canım? ordaki hareketler belki daha eğlencelidir ilkinden.kaydirigubbakcemile3

BEN VERDİĞİM KİLOLARI KORUMAK İÇİN SPOR VE YÜRÜYÜŞÜ HAYATIMDAN HİÇ EKSİK ETMİYORUM

HAFTADA 3 GÜN DÜZENLİ SPORUMU YAPIYORUM, HEMEN HEMEN HER GÜN EN AZ 40 DK OLMAK ÜZERE YÜRÜYORUM(AÇIK HAVADA)

ARA SIRA (RAHATSIZLIKLARIMDAN DOLAYI) KİLO ALIYORUM 2-3 KİLO KADAR DİYET YAPIYORUM

YANİ KENDİMİ HİÇ SERBEST BIRAKMIYORUM(ÇÜNKÜ HİPOTİROİT VE DAMAR RAHATSIZLIKLARIM VAR) YOKSA HEMEN KİLO ALIRIMyerimseniben

Son düzenleme:
mezun olalı 3 gün oldu
ama spor yapmadım
kii söz vermiştim kendime sporu eksik etmicem diye
bu akşamdan itibaren yine baslıcam
mezun olan arkadaslar
siz neler yapıyorsunun
tüyo verin biraz bana yerimseniben

süper hareketler var

canım sen deyince aradım ama buLamadım çok istiyorum o hareketleri nerden bulabilirim özelden falan atman mümkün mü?
bende verim kiloları yakında bende oLurum burda kaydirigubbakcemile2

mezun olan arkadaşlar burda buluşalım mı

sizde anlamışsınızdır mezun olup ideal kilomuza ulaşınca bu maraton bitmiyormuş
bir iki gün azcık kaçamak yapsam hopp klar geri geliyo azar azar

bizde neler yapıyoruz paylaşalım
ben bu hafta bir iki kilo almıştım baktım ki 63 ü gördüm tartıda
ve hep dikkat ettim
bu pazartesi bakalım dikkatim sonuu neyi görcem
gerci önümde hafta sonu var
anneme gitcem ye ye ye gez gez gez oy ne güzel

ben kilomu koruma dönemimin 1 yılını doldurmanın sevinci içerisindeyimkızlar zorlu bi maratondu ama çok şükür atlattım şimdi 6 öğün beslenmeye devam kahvaltı olmazsa olmaz meyve süt ve ürünleri e arada sırada tatlı kaçamaklarda olur artık ama dozunda olması koşulu ile herzaman diyorum porsiyon konusunda vicudumuzla anlaşmaya varabilirsek hiç sorun yaşamayız bence

bu konuyla pek ilgilenen olmamış çok gerilerde kalmış(12. sayfada) ...
işin en zor kısmı bu olsa gerek

Back
X