Ver çok şükür Allah'ıma çok mutluyum :)

777Lavinya777

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2017
22
23
37
:spor:bugun doktoruma kontrole gittim direnlerim çıktı patolojı sonucum iyi geldı veee kuşlar gibi hafıfım
Burdan doktorum ZÜHTÜ DEMİR'e binlerce kez teşekkür ederım okka bir burun, taş gibi göğüsler ...
Bır seferde iki amelıyatı aynı anda oldum ıyı kı de olmuşum.:halay:

Son düzenleme:
Sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın . Birşey merak ettim doktorunuz mu istedi kitleyi almayı yoksa sis mi söylediniz ve ek ücret talep etti mi ?

Sonucunuzun temiz çıkmasına çok sevindim gözünüz aydın . Birşey merak ettim doktorunuz mu istedi kitleyi almayı yoksa sis mi söylediniz ve ek ücret talep etti mi ?
Memorıal hastanesınde amelıyatımı yaptı doktorum bı cerrah gelıp ınceledı kıtleyı ultrasyonda silikon takılırken alalım dendı (benden de onay alındıktan sonra alındı kitle )ki iyi ki de alınmış ek ücret talep edılmedı canım.

Çok iyi olmuş canım doktorunun dA ellerine sağlık şimdi için daha rahat etmiştir bazen beze tarzı kitleler olabiliyor aslında olumsuz birşey olmamasına rağmen insanın eline geldikçe rahatsız edebiliyor endişe duyabiliyor insan .benim de ensemde var reaktif nodülmüş ama bir zararı yokmuş uzun zaman unutuyorum orda olduğunu sonra bazen elleyince aklıma geliyor kafayı ona takıyorum bir süre :KK53: sonra tekrardan unutuyorum filan .

Göğsüne kaç cc silikon takıldı dokun var mıydı bahsetmemişsin merak ettim :KK48:

Çok iyi olmuş canım doktorunun dA ellerine sağlık şimdi için daha rahat etmiştir bazen beze tarzı kitleler olabiliyor aslında olumsuz birşey olmamasına rağmen insanın eline geldikçe rahatsız edebiliyor endişe duyabiliyor insan .benim de ensemde var reaktif nodülmüş ama bir zararı yokmuş uzun zaman unutuyorum orda olduğunu sonra bazen elleyince aklıma geliyor kafayı ona takıyorum bir süre :KK53: sonra tekrardan unutuyorum filan .

Göğsüne kaç cc silikon takıldı dokun var mıydı bahsetmemişsin merak ettim :KK48:
Çok teşekkür ederim bıtanem zararlı bısey degılse kalsın bence dokunma.gögüsüme 300 cc silikon var.
dokum vardı canım iki gün içinde karar verip amelıyat oldum iyi ki de olmuşum çok şükür darısı isteyip de olamayanlara

Çok teşekkür ederim bıtanem zararlı bısey degılse kalsın bence dokunma.gögüsüme 300 cc silikon var.
dokum vardı canım iki gün içinde karar verip amelıyat oldum iyi ki de olmuşum çok şükür darısı isteyip de olamayanlara

Her zaman diyorum dokusu olanların sonucu daha güzel oluyor diye. ( Missezgi Missezgi var ama o bir istisna :nazar: :KK45:)

miraculous miraculous ta da 300 cc var ve Harika duruyor :nazar:

Khaleesi_ Khaleesi_ var uzun süredir ameliyat olmayı bekleyen . İnşallah onunla birlikte diğer arkadaşlarımızın da gönlüne göre olsun herşey :KK66:

Her zaman diyorum dokusu olanların sonucu daha güzel oluyor diye. ( Missezgi Missezgi var ama o bir istisna :nazar: :KK45:)

Khaleesi_ Khaleesi_ var uzun süredir ameliyat olmayı bekleyen . İnşallah onunla birlikte diğer arkadaşlarımızın da gönlüne göre olsun herşey :KK66:

kuzum benim teşekkür ederim yine de bende aynı fikirdeyim bence de dokusu olanlarda bi başka güzel duruyor :KK66:

İstediği sonucu alanları görünce bende pek bir seviniyorum darısı başıma ama daha bana var

Amiiinnn teşekkür ederim canim :KK43: gerçekten çok uzun sürdü bu bekleyiş ve dahada sürecek gibi :KK43:

Olsun canım herşeyde bir hayr vardır beklediğine değecek inşallah sorunsuz sıkıntısız olsun dA azıcık geç olsun hiç önemli değil... biliyorum ameliyat olmayı çok istiyorsun ama bekliyorsan vardır sebebi , inşallah en güzeli en istediğin boyutta gönlüne göre olur ...

X