Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
haber verirlerse paylaşabilirsen çok memnun olurum :)Bende cok merak ediyorum cunku bende bu ameliyati dusunuyorum. Ankara 3 doktora instagramdan mesaj yolladim. Bakalim ne dicekler
Ya fiyatlar çokmuş ben bu kadar beklemiyordumVe haber geldi..
Ankarada ferruh bingul sadece telefon numarasi Verdi, ucretsiz randevu alin gormem lazim felan uzaktan bisey diyemem dedi. Hatta yazdim ortalama fiyat verseniz? Cunku ben hollandada yasiyorum, burdan olcturdum. Venus tepesinde 2,5 santim yag var dedi Doktor. Gobek 4 santim.
Boyle yazmama ragmen yine fiyat vermedi gicik oldum
Ankarada didem tanyel: 1 bolge liposuction 6.000 dedi.
Hemen hemen Hollanda fiyatiyla ayni 1 bolge icin. Peki nakit odersem felan dedim, Net fiyat belirlememiz için muayene olmanız gerekmektedir diye cevap yazdi.
Ankaraestenik pubis Germe fiyatina 11- 16,5 bucuk fiyat cikartti ama bence Germe ve liposuction ayri farkli tedavi bence yalnis anladi beni. Ama tekrar yazdim Sade yag alincak Germe bence gerekli degil. Daha ordan cevap gelmedi ben tekrar yazdiktan sonra.
Ve Ebru zulfikarogluna yazdim ama henuz cevap yok...
Bunlarin hepsi Ankara.
Yakinda burun estetigi olucam insallah istanbulda ordada arastircam. Belki arka arka olur hem burun hem Venus tepesi.
Ama henuz bakmadim oralara. Ayni hastaneden birilerini bulmam lazim cunku.
Eger sizde arastirma felan yaparsaniz sizde bana yazin lutfen :)
Merhaba mesajınızı yeni görüyorum bayadır foruma girmemiştim. Siz bu estetiği yaptırdınız mı ya da daha detaylı bir araştırma yapabildiniz mi, paylaşırsanız çok seviniriimVe haber geldi..
Ankarada ferruh bingul sadece telefon numarasi Verdi, ucretsiz randevu alin gormem lazim felan uzaktan bisey diyemem dedi. Hatta yazdim ortalama fiyat verseniz? Cunku ben hollandada yasiyorum, burdan olcturdum. Venus tepesinde 2,5 santim yag var dedi Doktor. Gobek 4 santim.
Boyle yazmama ragmen yine fiyat vermedi gicik oldum
Ankarada didem tanyel: 1 bolge liposuction 6.000 dedi.
Hemen hemen Hollanda fiyatiyla ayni 1 bolge icin. Peki nakit odersem felan dedim, Net fiyat belirlememiz için muayene olmanız gerekmektedir diye cevap yazdi.
Ankaraestenik pubis Germe fiyatina 11- 16,5 bucuk fiyat cikartti ama bence Germe ve liposuction ayri farkli tedavi bence yalnis anladi beni. Ama tekrar yazdim Sade yag alincak Germe bence gerekli degil. Daha ordan cevap gelmedi ben tekrar yazdiktan sonra.
Ve Ebru zulfikarogluna yazdim ama henuz cevap yok...
Bunlarin hepsi Ankara.
Yakinda burun estetigi olucam insallah istanbulda ordada arastircam. Belki arka arka olur hem burun hem Venus tepesi.
Ama henuz bakmadim oralara. Ayni hastaneden birilerini bulmam lazim cunku.
Eger sizde arastirma felan yaparsaniz sizde bana yazin lutfen :)