Venüs tepesi estetiği, pubis bölgesi

pera34

Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2018
32
7
Pubis estetiği olanlar var mı? vajinanın üst kısmı alt karnın hemen altındaki kabarık kısım. Bende tümsek şeklinde bi çıkıntı oluşuyor çok kilolu biri de değilim yaptıranlar nerede ve ne kadara yaptırdığını ameliyattan sonraki artıları ve eksileri paylaşabilir mi?

Bende cok merak ediyorum cunku bende bu ameliyati dusunuyorum. Ankara 3 doktora instagramdan mesaj yolladim. Bakalim ne dicekler

Ve haber geldi..
Ankarada ferruh bingul sadece telefon numarasi Verdi, ucretsiz randevu alin gormem lazim felan uzaktan bisey diyemem dedi. Hatta yazdim ortalama fiyat verseniz? Cunku ben hollandada yasiyorum, burdan olcturdum. Venus tepesinde 2,5 santim yag var dedi Doktor. Gobek 4 santim.
Boyle yazmama ragmen yine fiyat vermedi gicik oldum :p

Ankarada didem tanyel: 1 bolge liposuction 6.000 dedi.
Hemen hemen Hollanda fiyatiyla ayni 1 bolge icin. Peki nakit odersem felan dedim, Net fiyat belirlememiz için muayene olmanız gerekmektedir diye cevap yazdi.

Ankaraestenik pubis Germe fiyatina 11- 16,5 bucuk fiyat cikartti ama bence Germe ve liposuction ayri farkli tedavi bence yalnis anladi beni. Ama tekrar yazdim Sade yag alincak Germe bence gerekli degil. Daha ordan cevap gelmedi ben tekrar yazdiktan sonra.

Ve Ebru zulfikarogluna yazdim ama henuz cevap yok...
Bunlarin hepsi Ankara.

Yakinda burun estetigi olucam insallah istanbulda ordada arastircam. Belki arka arka olur hem burun hem Venus tepesi.
Ama henuz bakmadim oralara. Ayni hastaneden birilerini bulmam lazim cunku.

Eger sizde arastirma felan yaparsaniz sizde bana yazin lutfen :)

Ve haber geldi..
Ankarada ferruh bingul sadece telefon numarasi Verdi, ucretsiz randevu alin gormem lazim felan uzaktan bisey diyemem dedi. Hatta yazdim ortalama fiyat verseniz? Cunku ben hollandada yasiyorum, burdan olcturdum. Venus tepesinde 2,5 santim yag var dedi Doktor. Gobek 4 santim.

Hemen hemen Hollanda fiyatiyla ayni 1 bolge icin. Peki nakit odersem felan dedim, Net fiyat belirlememiz için muayene olmanız gerekmektedir diye cevap yazdi.

Ankaraestenik pubis Germe fiyatina 11- 16,5 bucuk fiyat cikartti ama bence Germe ve liposuction ayri farkli tedavi bence yalnis anladi beni. Ama tekrar yazdim Sade yag alincak Germe bence gerekli degil. Daha ordan cevap gelmedi ben tekrar yazdiktan sonra.

Bunlarin hepsi Ankara.

Yakinda burun estetigi olucam insallah istanbulda ordada arastircam. Belki arka arka olur hem burun hem Venus tepesi.

Ya fiyatlar çokmuş ben bu kadar beklemiyordum

Aynen.. banada biraz abartili geldi..ne biliim ufacik bi yer aslinda, islem o kadar uzunda surmicek.. bide fiyatlarin arasindada cok var..
Karar veremedim. Hollandada fiyatlar ayni, turkiyede olana kadar burda yaptirsam? En azindan bisey felan olursa yada iltaap felan gider gorusurum doktorumla ama diger taraftanda turkiyedeki doktorlar kadar yetenkli degiller cok deneyim cok fazla yok. Kucuk bi ulke, az insan az estetik

Ve haber geldi..

Bunlarin hepsi Ankara.

Merhaba mesajınızı yeni görüyorum bayadır foruma girmemiştim. Siz bu estetiği yaptırdınız mı ya da daha detaylı bir araştırma yapabildiniz mi, paylaşırsanız çok seviniriim

X