ventrikülomegali teşhisi ve doktorların yanılması

Merhaba bebeğinizin durumu nasıl acaba ? Bize de 2 ventrikülde 14mm genişlik var dedi 18.haftadayım
Gayet iyiyiz çok şükür hamilesiniz takılmayın bu duruma doğuma kadar kapanabilir o genişlik büyük bir genişlik değil kapanmasa bile doğduğunda tedavisi mümkün siz inanın sağlıklı olcagina moralinizi yüksek tutun

Teşekkür ederim bugün tekrar gittim kadın doğumcum 17mm dedi çok moralim bozuldu bu bebek ya anne karnında ölür ya doğumda ölür canlı doğsa bile yatağa yada tekerlekli sandalyeye bağlı kalır dedi.Yarın bursa yüksek ihtisas hastanesine perinatolojiye gidicem inşallah o güzel bişeyler söyler

Lütfen moralinizi bozup bebeğinizi de üzmeyin aynı şeyleri bana da söylediler hamileliğimin son 3 ayı soylenilenler yüzünden bebeğim acaba yaşıyor mu diye hareketlerini beklemekle geçti benim kızımın boşluk 18 mm di şuan 1 buçuk yaşında çok şükür rabbime sıvı kapanmak üzere hiç umut yok kesin bu bebek yatağa bağlı alalım dediler iyi ki kiymadim evet yatağa da bağlı olabilirdi evlat öyle birseymis ki yatağa bağlı olsa dahi iyi ki kiymadim canına demekmiş içinizi ferah tutun rabbim kızıma verdi sifadan sizin bebeginize de versin doktor önerisi yapabilirim Marmara eğitim araştırma hastanesi Adnan hoca bu alanda çok çok iyi doktor doğumdan sonra görünmenizi öneririm

Teşekkür ederim maalesef geç koyulan teşhislerde pek sorun olmuyormuş ama bizimki 14.haftada başladı ve hızla ilerledi şuan 19.hafta 18mm sıvı.1 ay sonra 30 lara çıkmış olacak dedi doktorlar ve maalesef hiç azalma olmadı artı olarak perinatolojiye gittim dün beyinciğide gelişmemiş dedi yani beynide beyinciğide yok bebeğin yaşama ihtimali sıfır dedi haftaya gebelik sonlandırıcam

Merhaba durumunuz nasıl oldu acaba ben 18 haftalığım 14mm sıvı gözüktü size hamilelikte mi teşhis koyulmuştu kaçıncı haftada ? Bebeğinizin sağlık durumu nasıl acaba ?
Canım bebeğim 7.5 aylık oldu. Çok şükür sağlıklı

Bizimki de hemen hemen o haftalarda konuldu 18 mm hatta 19 mm varan sivilari vardı doktor o sıvının 1 ay sonra 30 a çıkacağını bilemez ki o kadar ongurusu olamaz o sıvı sabitte kalabilir artabilirde azalabilir de doktorunuzdan emin olun derim benim kızımın da beyincigi hiç gelismemisti şuan bile nokta kadar diyor doktor çok şükür kulun söylediği olmadı da rabbimin emrettiği oldu yavrum yaşıyor yavruma verilen sifadan dilerim herkese çok şükür katil olmadım doktor lafına bakıp sizede bunu tavsiye ederim tabi karar sizin

Öerhaba bebeğiniz doğdu mı

Çok uzun zaman olmuş gözyaşları içinde okudum yazdıklarınızı bir umut bekliyorum ben de kızıma AMC ve clubfoot teşhisi kondu ne yapacağımı nasıl düşüneceğimi bilmiyorum inşallah sonum sizin sonunuz gibi olur

Ayyy Allahım Rabbim benim yavruma da böyle hayırlı şifalar versin inşallah doktorlar yanılmış olsun inşallah

Kalbim sıkışarak okudum gözlerim doldu sonunun iyi olmasına çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…