Venöz yetmezliği olup hamile kalanlar

Musbe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
42
10
88
Kızlar merhaba.
31 yaşındayım bir tane çocuğum var.2.bebeği düşünüyorum fakat venöz yetmezlik teşhisi konuldu dışarıda öyle çok varisim yok bacakta şişlik yok ama bazen çok ağrılarım oluyor doktorlar genellikle ameliyat diyor ama korkuyorum şimdi alternatif tıp ile çözmeye çalışıyorum .Benim gibi venöz yetmezlikle sağlıklı hamile kalıp doğuran var mı ? Ya da bu hastalığı tamamen geçiren varsa lütfen yardımlarınızı bekliyorum

Merhaba bende de vardı sağlıklı bi şekilde 2 çocuğumu da doğurdum ama şu an varislerim son evrede ikinci çocuktan sonra bacaklarımdaki damarların çapı baya büyüdü ameliyat olacağım ama siz gene de bi kalp damar cerrahına görünün hamilelik düşündüğünüzü söyleyin onun bunun lafı ile değil doktorun dediğine bakın doktor evet derse sıkıntı olmaz inşallah

Bendede varis var , daha hiç gebe kalmadım iki doktora sordum hamilelikten önce tedavi ettir dediler yoksa çok ağrı oluyormuş ama kalıcı çözüm olacak mı damarlarimi yok mu edecekler korkusu ile ameliyat olmadım bu yüzden çocuk olayinida sürekli ertelemek zorunda kaliyorum😔

Back
X