- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
gösteriş budalası olunca 40 gece sıkılmaz joker D:gelinlik miymiş o : D
4 gün boyunca ne yapacaklar ya. insan iki gün eğlenince sıkılıyor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gösteriş budalası olunca 40 gece sıkılmaz joker D:gelinlik miymiş o : D
4 gün boyunca ne yapacaklar ya. insan iki gün eğlenince sıkılıyor.
bende katılıyorum bizim ülkemizde daha yakışıklılar var kadir inanır ın eksiği ne bundan .. bu adam vasat tipliYani çok çirkin değil tabi yoklukta gideri var, ama nesi bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Hiç tipim değil.Mesela bana Brad Pitt de şişirilmiş bir balon gibi gelir hep fiziksel anlamda. Hiç öyle aman aman bir yakışıklılığı yok, niye bu kadar abartılır hiç anlamam.
george sana naptı kız norwegian? arka arkaya 4 mesaj atmışsın.bende beğenmiyorum yaa :d çok mu yakışıklı geliyor bu size gerçekten :S
george sana naptı kız norwegian? arka arkaya 4 mesaj atmışsın.
kıro bir tavrı var teki ay nefret ettiğim ğnlüler arasında aklıma polat alemdarı getiriyor beğenilmesi şaşırtıcı geldi de
Ay ben de Kadir Inanir'ı da begenmem ya pek, ben bu tip erkek sevmiyorum.bende katılıyorum bizim ülkemizde daha yakışıklılar var kadir inanır ın eksiği ne bundan .. bu adam vasat tipli
Yok kiz ben adamin karakterini seviyorum, yani ekrandan gordugum kadariyla klas bir adam oyle magazinle falan isi olmaz, skandala karismaz. Bir de aktivist bu polise tutuklattiydi kendini ya bu sene ya gectigimiz sene. Yani bence sevilesi bir adam sevenler niye seviyor anliyorum ama benim tipim degil maskulen esmer erkek sevmiyorum ben.kızda çirkin george u zaten sevmem al birini vur ötekine bu adamın gereksiz kasıntı tavırlarından hoşlanmıyorum ayrıca abdullah gül bundan daha yakışıklı kasınmasın gereksizce
Hiçbir ünlüye hayranlık duymadığım halde bu adama hayranım ben.bende beğenmiyorum yaa :d çok mu yakışıklı geliyor bu size gerçekten :S
özellikle dudağı incecik adamın komik duruyor D:
ilginç bilmem ben bu adamda farklı bir hava göremedim :) türkiyede gerçekten bundan çok bulunur ondan hayran olunası gelmiyor banaHiçbir ünlüye hayranlık duymadığım halde bu adama hayranım ben.
Ne Brad Pitt,ne Kadir İnanır bu adamın tırnağı olamaz bence.
abla ya hareketlerine dedim şurda duruşu bile öyle ya kıro demeyeyim de ne diyeyim hmm maço olsunCorca kıromu dedin bakayım duymayımmm ona göre
Hiçbir ünlüye hayranlık duymadığım halde bu adama hayranım ben.
Ne Brad Pitt,ne Kadir İnanır bu adamın tırnağı olamaz bence.
abla ya hareketlerine dedim şurda duruşu bile öyle ya kıro demeyeyim de ne diyeyim hmm maço olsun
Bu da gencligi:
Gencliginde cirkin olup yaslaninca karizmatik olan erkekler familyasindan bu adam da. :)