Venedik Venedik Olalı Böyle Düğün Görmedi. George Clooney-Amal Alamuddin

kızda çirkin george u zaten sevmem :KK70: al birini vur ötekine bu adamın gereksiz kasıntı tavırlarından hoşlanmıyorum ayrıca abdullah gül bundan daha yakışıklı kasınmasın gereksizce:KK70:

Yani çok çirkin değil tabi yoklukta gideri var, ama nesi bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Hiç tipim değil.:KK69:Mesela bana Brad Pitt de şişirilmiş bir balon gibi gelir hep fiziksel anlamda. Hiç öyle aman aman bir yakışıklılığı yok, niye bu kadar abartılır hiç anlamam.:KK28:
bende katılıyorum bizim ülkemizde daha yakışıklılar var kadir inanır ın eksiği ne bundan .. bu adam vasat tipli

bende beğenmiyorum yaa :d çok mu yakışıklı geliyor bu size gerçekten :S
özellikle dudağı incecik adamın komik duruyor D:

bende katılıyorum bizim ülkemizde daha yakışıklılar var kadir inanır ın eksiği ne bundan .. bu adam vasat tipli
Ay ben de Kadir Inanir'ı da begenmem ya pek, ben bu tip erkek sevmiyorum. :KK53:
Ama mesela Kivanc Tatlitug dersen iste orda dur o Brad Pitt'i 10'a katlar mesela bana kalirsa. :KK48:
Ama bu adamlarin bir durusu, bir havasi var insanlar ona bayiliyor bana kalirsa. Bizimkilerin cogunda o hava yok, bir ekran durusu, ekran isigi yok. Kendilerini pazarlamayi biliyorlar, bir de tabi medya uzmanlari falan da var. Bizim talk showlara ne zaman denk gelsem bizim unluler boyle biraz kasinti, tutuk duruyorlar. Bunlar kendilerini satmayi iyi biliyorlar. :)

Son düzenleme:
kızda çirkin george u zaten sevmem :KK70: al birini vur ötekine bu adamın gereksiz kasıntı tavırlarından hoşlanmıyorum ayrıca abdullah gül bundan daha yakışıklı kasınmasın gereksizce:KK70:
Yok kiz ben adamin karakterini seviyorum, yani ekrandan gordugum kadariyla klas bir adam oyle magazinle falan isi olmaz, skandala karismaz. Bir de aktivist bu polise tutuklattiydi kendini ya bu sene ya gectigimiz sene. Yani bence sevilesi bir adam sevenler niye seviyor anliyorum ama benim tipim degil maskulen esmer erkek sevmiyorum ben. :KK70: :KK70: :KK70:

Hiçbir ünlüye hayranlık duymadığım halde bu adama hayranım ben.
Ne Brad Pitt,ne Kadir İnanır bu adamın tırnağı olamaz bence.:KK53:
ilginç :KK70: bilmem ben bu adamda farklı bir hava göremedim :) türkiyede gerçekten bundan çok bulunur ondan hayran olunası gelmiyor bana
tabiki zevkler tartışılmaz parkoncum

Bu da gencligi: :KK53::KK53::KK53:
Gencliginde cirkin olup yaslaninca karizmatik olan erkekler familyasindan bu adam da. :)
878297_1LOQJJY44S3X3P5QBRD7RTZ3QDGZM3_a-george-clooney-then_H160805_L.jpg
george-clooney-facts-life-tv-1985-photo-GC1.jpg

Hiçbir ünlüye hayranlık duymadığım halde bu adama hayranım ben.
Ne Brad Pitt,ne Kadir İnanır bu adamın tırnağı olamaz bence.:KK53:

Parkonum corc 1 numara,yaşlandıkça viski misali mübarek :KK53::KK53:

abla ya hareketlerine dedim :KK70: şurda duruşu bile öyle ya :KK70: kıro demeyeyim de ne diyeyim hmm maço olsun :KK70:

Duruşu bile asil adamın :KK8::KK8:

Bu da gencligi: :KK53::KK53::KK53:
Gencliginde cirkin olup yaslaninca karizmatik olan erkekler familyasindan bu adam da. :)
878297_1LOQJJY44S3X3P5QBRD7RTZ3QDGZM3_a-george-clooney-then_H160805_L.jpg
george-clooney-facts-life-tv-1985-photo-GC1.jpg

Saçlardan kaybetmişşş o yıllarda şimdi öylemiiii şakaklara aklar düşmüşşşşş :KK54::KK54:

X