gelinlik miymiş o : Denteresan bi gelinlik, bu arada 3 gün 3 geceden 4 gün 4 geceye çıkmış anlaşılan
George Clooney'i beğenmeyen tek kadın ben miyim?Ay çok güzel.Kadına bak ya George Clooney'le evleniyor resmen.
Adam george clooney ya.nası beğenmiyosun?George Clooney'i beğenmeyen tek kadın ben miyim?Bence hicbir numarası yok.
Yani çok çirkin değil tabi yoklukta gideri var, ama nesi bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Hiç tipim değil.Adam george clooney ya.nası beğenmiyosun?
sen aşmışsın bu olayları demek ki.Yani çok çirkin değil tabi yoklukta gideri var, ama nesi bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Hiç tipim değil.Mesela bana Brad Pitt de şişirilmiş bir balon gibi gelir hep fiziksel anlamda. Hiç öyle aman aman bir yakışıklılığı yok, niye bu kadar abartılır hiç anlamam.
Yok yav, standartlarım yüksek değil hiç. Ben pek maskülen erkek sevmem o yüzden. Esmer erkek de sevmem kolay kolay.sen aşmışsın bu olayları demek ki.
Bende gelinlik resmi neden yok diye düşündüm , sen yazincaya kadar da anlayamadımenteresan bi gelinlik, bu arada 3 gün 3 geceden 4 gün 4 geceye çıkmış anlaşılan
Yani çok çirkin değil tabi yoklukta gideri var, ama nesi bu kadar abartılıyor anlamış değilim. Hiç tipim değil.Mesela bana Brad Pitt de şişirilmiş bir balon gibi gelir hep fiziksel anlamda. Hiç öyle aman aman bir yakışıklılığı yok, niye bu kadar abartılır hiç anlamam.