Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...
Ben parmak egzersizleriyle yendim . Spreyi de egzersizlerden önce sıkıyodum. Baya iyi geliyodu. Uyuşturduğu için hissetmeyince daha bi güven geliyo. Egzersizleri mutlaka yapmalısın
Ben parmak egzersizleriyle yendim . Spreyi de egzersizlerden önce sıkıyodum. Baya iyi geliyodu. Uyuşturduğu için hissetmeyince daha bi güven geliyo. Egzersizleri mutlaka yapmalısın
Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde yendim 1,5 yılına yazık olmasın. Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir
Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde yendim 1,5 yılına yazık olmasın. Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir
Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde baş edebildim. Ertelemeyin yapmanız gereken şey beyninize bunun olabiliceğini kanıtlamanız. O yüzden meditasyon çok önemli
Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir