• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vemcaine vajinismus

tugce187

Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
24
1
6
merhaba arkadaşlar 1 buçuk yıldır vajinismusum vemcaine spreyle yenen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? onu bile denemeye korkuyorum :(

Ben parmak egzersizleriyle yendim . Spreyi de egzersizlerden önce sıkıyodum. Baya iyi geliyodu. Uyuşturduğu için hissetmeyince daha bi güven geliyo. Egzersizleri mutlaka yapmalısın

Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde yendim 1,5 yılına yazık olmasın. Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir

Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde yendim 1,5 yılına yazık olmasın. Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir
çok teşekkür ederim umarım öyle olur 🙏

Ben tedavisiz yendim
Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde baş edebildim. Ertelemeyin yapmanız gereken şey beyninize bunun olabiliceğini kanıtlamanız. O yüzden meditasyon çok önemli
Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir

Back