Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok teşekkür ederim, evet sanırım tek başına sprey yetersiz kalıyormuşBen parmak egzersizleriyle yendim . Spreyi de egzersizlerden önce sıkıyodum. Baya iyi geliyodu. Uyuşturduğu için hissetmeyince daha bi güven geliyo. Egzersizleri mutlaka yapmalısın
Ben tedavisiz yendimtedavisiz yenmek pek mümkün değil yani![]()
Nasıl?Ben tedavisiz yendim
çok teşekkür ederim umarım öyle olurMerhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde yendim 1,5 yılına yazık olmasın. Sadece kendine güven olabiliceğine inan. Herşey düzelicektir
Merhabaa vajinusmus olduğumu öğrendikten hemen sonra çalışmaya başladım. Ve inanır mısın 1 hafta içinde yendim. Senden ricam önce kendini nefes egzersizine ver ve pelvik güçlendirici hareket çoook önemli önce pekvik egzersizini yap sonra meditasyonunu tamamla. Sonrada al aynayı karsına ve işe koyul ama ondan önce kendini rahatlatmayı sakın unutma nefes alarak parmaklarının içeri girmesine izin ver. Bu sekilde baş edebildim. Ertelemeyin yapmanız gereken şey beyninize bunun olabiliceğini kanıtlamanız. O yüzden meditasyon çok önemliBen tedavisiz yendim