• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aile Planlaması Vemcaine pump sprey???

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.

Gok yuzu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
110
33
48
Vemcaine pump sprey kullanan varmı cinsel ilişki için özellikle vajinismusta acı gibi hiç bir şey hissedilmiyormuş kullanan memnun kalan varmı?

Kullandım iki gün önce burda birisi yazmıştı aldım evet hissizlik oluyor ama sonrasındandan çok kötü bi acı yanma oluyor yani lavobaya çıkınca çok yanma oluyor üstelik yine birliktelik olmadı benim tamamen beyinde bitiyor artık mecbur bende piskologa gidecem bence sende deneme

Yok girmedi sadece onu yaparken parmağımla denedim sonrasında uyuştu ama yine olmadı istersen dene belki kişiye göre değişir ama ben yanma olduğu için bıraktım şimdi bi piskologa gidiyorum inşallah iyi sonuç alırsam sanada anlatırım herseyi 😊

Kullandım iki gün önce burda birisi yazmıştı aldım evet hissizlik oluyor ama sonrasındandan çok kötü bi acı yanma oluyor yani lavobaya çıkınca çok yanma oluyor üstelik yine birliktelik olmadı benim tamamen beyinde bitiyor artık mecbur bende piskologa gidecem bence sende deneme
Çözüldü mü acaba sizin bende bu spreyli kullanmayı istiyordum 🥺

Çözüldü mü kremi kullandıktan sonra? Ben de aynı sorunu yaşıyorum almak, denemek istiyorum. Lütfen deneyen başka biri varsa paylaşsın 🙏

Vemcaine pump sprey kullanan varmı cinsel ilişki için özellikle vajinismusta acı gibi hiç bir şey hissedilmiyormuş kullanan memnun kalan varmı?
Ben kullandım ve ilk kullanımda faydasını gördüm müthiş Bi şekilde uyuşturuyor gram acı hissetmedim sonra ilişkiye girerken bir laç kere kullandım somra tamamen bıraktım

kızlar göz atın vajinismus tedavi şekli

Kullanmadım alacağım zaman karantina dönemim oldu şuanda hastayım zaten kullancağım zaman buraya yazıcağım umarım iyi bir sonuç alırım az uyuşsa belki yeter ileri derece vajinismus değilim çünkü

Çözüldü mü kremi kullandıktan sonra? Ben de aynı sorunu yaşıyorum almak, denemek istiyorum. Lütfen deneyen başka biri varsa paylaşsın 🙏
İstersen al dene belki kişiye göre değişir bende etki yapmadı çok umutsuzluğa kapıldım ve artık tedaviye başladım baktım olcak gibi değil çünkü ne duysam görsem çözüm olarak hepsini denedim uyuşturucu kremler uyku hapları kas gevşeticiler hiçbirinin etkisi yok onu anladım

İstersen al dene belki kişiye göre değişir bende etki yapmadı çok umutsuzluğa kapıldım ve artık tedaviye başladım baktım olcak gibi değil çünkü ne duysam görsem çözüm olarak hepsini denedim uyuşturucu kremler uyku hapları kas gevşeticiler hiçbirinin etkisi yok onu anlamadım

Ben daha denemedim ama eğer eigerçekten uyuşturuyorsa bence biraz o şekil kulllanmak gerekiyor çünkü zaten beyinde bitiyor baktık gerçekten artık genişleme olursa bırak ilkini kulla ıp ikincisini kullanmadan yine aynısı olur

Ben daha denemedim ama eğer eigerçekten uyuşturuyorsa bence biraz o şekil kulllanmak gerekiyor çünkü zaten beyinde bitiyor baktık gerçekten artık genişleme olursa bırak ilkini kulla ıp ikincisini kullanmadan yine aynısı olur
Aynen doğru söylüyorsun beyin fizyolojik hiçbirşey yok acı da yok sadede duvar hissi

Sprey formunu alıp 4-5 defa içine sıkarsan etkisini göreceksin
Ama karşı taraftada etkisini gösteriyor eşimde birleşme anında uyuşuyor nasıl olacak o yüzden kullanamıyorum . Piskologa gittim destek alıyorum yarıya kadar giriyor oradaki zarı aşamıyorum kitleniyorum aşırı bi yanma oluyor napmam lazım 🥺

Ama karşı taraftada etkisini gösteriyor eşimde birleşme anında uyuşuyor nasıl olacak o yüzden kullanamıyorum . Piskologa gittim destek alıyorum yarıya kadar giriyor oradaki zarı aşamıyorum kitleniyorum aşırı bi yanma oluyor napmam lazım 🥺
Bende de aynı şey oluyor giriyor sanki orda birşey var yanıyor

Ben kullandım ve ilk kullanımda faydasını gördüm müthiş Bi şekilde uyuşturuyor gram acı hissetmedim sonra ilişkiye girerken bir laç kere kullandım somra tamamen bıraktım
Bende aldım ilk bileğimde denedim orada uyuşma olmuyor vajinada olur mu bilemedim henüz orda kullanmadım ama sanki uyuşturmayacak gibi acaa kişiden kişiye mi değişiyor

Back
X