Tüm bunları o ortamda söylediniz miMerhaba bu gün okul öncesi kızımın okul toplantısına katıldım özel okul devlet okulu ayırımına gerek duymasamda yine de belirteyim bir devlet okulu annelerin beklenti istek ve tavızları çok rahatsız ediciydi inanın iki saat beynim yandı
Toplu bir toplantı olmasına rağmen daha bir haftalık kısa süreli bir eğitim olsada şikayetlerle açıldı ve bütün öğretmenler gerildi şikayetlerimizi özel olarak görüşsek kimseyi kırmadan başkalarını oyalamadan daha çabuk sonuca ulaşırız, kırtasiye malzemelerinden tutun beslenme listesine kadar herkesin bir yorum yapması bi şeyleri değiştirme isteği şöyle yapsaydınız diyen mi ararsın yorum yapana itiraz eden mi çok itici, bir bayan seneye ilk okula başlayacak olan çocuğunun özbakım ihtiyacını öğretmenden bekliyor 20 çocuğu sınıfta yanlız bırakıp çocuğuyla tuvalete gitsin istiyor bu eğitimi okul başlamadan tamamlamamız gerekirdi sayın anneler
evet evlat bambaşka ama sadece bizim evladımız yok ki her çocuğun her annenin bekentisi var hepimizin doğrusu var ama önce biz bi üstümüze düşeni yapalım bu insanlarda bu işin ustası deneyimleyerek bazı şeylere karar veriyorlardır mutlaka çözülmeyen sorunlarda insanları boğmadan ısrarcı olmadan bir ortak yol bulmaya çalışalım toplumda konuşuluyorsa bireysel yaklaşmayalım kendi dertlerimizi sokuşturmayalım insanlar eskiden çekinirdi konuşmaya bi şey sormaya oda fazlaydı ama bu kadar herkesin bir fikir beyan edip diretmeside fazla öğretmenler kadar yoruldum başım ağrıyor nasıl bencilleşmiş bir toplum olduk biz böyle
Ordada uyardım ama bu kadar uzun tutamazdım burdan da yazdım ki biraz haddimizi bilelimTüm bunları o ortamda söylediniz mi
Bu tür mecralarda sadece kendi dertlerimize düşmeyip toplumla alakalı dertleride konuşabiliriz konuşmalıyızKeşke bütün veliler sizin duyarlılığınız da olsa ...
Merhaba bu gün okul öncesi kızımın okul toplantısına katıldım özel okul devlet okulu ayırımına gerek duymasamda yine de belirteyim bir devlet okulu annelerin beklenti istek ve tavızları çok rahatsız ediciydi inanın iki saat beynim yandı
Toplu bir toplantı olmasına rağmen daha bir haftalık kısa süreli bir eğitim olsada şikayetlerle açıldı ve bütün öğretmenler gerildi şikayetlerimizi özel olarak görüşsek kimseyi kırmadan başkalarını oyalamadan daha çabuk sonuca ulaşırız, kırtasiye malzemelerinden tutun beslenme listesine kadar herkesin bir yorum yapması bi şeyleri değiştirme isteği şöyle yapsaydınız diyen mi ararsın yorum yapana itiraz eden mi çok itici, bir bayan seneye ilk okula başlayacak olan çocuğunun özbakım ihtiyacını öğretmenden bekliyor 20 çocuğu sınıfta yanlız bırakıp çocuğuyla tuvalete gitsin istiyor bu eğitimi okul başlamadan tamamlamamız gerekirdi sayın anneler
evet evlat bambaşka ama sadece bizim evladımız yok ki her çocuğun her annenin bekentisi var hepimizin doğrusu var ama önce biz bi üstümüze düşeni yapalım bu insanlarda bu işin ustası deneyimleyerek bazı şeylere karar veriyorlardır mutlaka çözülmeyen sorunlarda insanları boğmadan ısrarcı olmadan bir ortak yol bulmaya çalışalım toplumda konuşuluyorsa bireysel yaklaşmayalım kendi dertlerimizi sokuşturmayalım insanlar eskiden çekinirdi konuşmaya bi şey sormaya oda fazlaydı ama bu kadar herkesin bir fikir beyan edip diretmeside fazla öğretmenler kadar yoruldum başım ağrıyor nasıl bencilleşmiş bir toplum olduk biz böyle
Bazı velilere laf anlatmak çok zorOrdada uyardım ama bu kadar uzun tutamazdım burdan da yazdım ki biraz haddimizi bilelim
Kimsenin birşey bildiği yok sadece bildiğini sanıyor daha da kötüsü en iyisini kendi bilir sanıyorHerkes herşeyi biliyor zaten. ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?