- 6 Mayıs 2015
- 189
- 47
- 13
- 34
- Konu Sahibi vuslat mahsere kaldi
-
Çocuğunuz için bu duyguyu yenmelisiniz, ne güzel arayan bir dedesi babannesi var, aramasa hiç aramadılar diye dert yanacaktınız. Ne diyoruz bizler anne baba boşanıyor çocukla ebeveyni boşanmıyor. Bırakın görsünler ilgisizz babadan yana dertli bir sürü çocuk var anne var. almayın elinden çocuğun bu sevgi, ilgi durumunu hem sevgi çocuğun agresif hallerini de yoluna koyacaktır. Vurma davranışı artarak devam ederse bir pedegog bulun.ayramda ailesi geldi gormeye kizimi.ama onlar gelince ben sinir drn bayilacaktim babadina tahammul ediyorum ama dede ve neneye asiri nefretim var bana yaptiklarindan dolayi.
cok sagol .ins az gelirler pedogog nerde var ki ben kucuk sehirde yasiyorum.varmi bilmiyorum ama ben nevzat tarhanla gorusmek istiyorum ama nerdeeee.numarasi yokki ya da bi meil adresi faln.Çocuğunuz için bu duyguyu yenmelisiniz, ne güzel arayan bir dedesi babannesi var, aramasa hiç aramadılar diye dert yanacaktınız. Ne diyoruz bizler anne baba boşanıyor çocukla ebeveyni boşanmıyor. Bırakın görsünler ilgisizz babadan yana dertli bir sürü çocuk var anne var. almayın elinden çocuğun bu sevgi, ilgi durumunu hem sevgi çocuğun agresif hallerini de yoluna koyacaktır. Vurma davranışı artarak devam ederse bir pedegog bulun.
Boşanma sürecinde herşeyi yaparlar, sonrasında da. Çocuğun psikolojisini düşünmezler, kendi egolarını tatmin etmeye çalışırlar.sagol canim.babasina diyecegim yok da otekiler onlardan biraz rahatsizim gerci cok sukur aramiyorlar telf la sadece geldiler.gorusmesi iyi de korkuyorum cocugumun gozunu boyarlar sonra buyuyunce onlara gider diye.
Araştırma hastanelerinde, büyük çocuk hastanelerinde oluyor. tabi birde özel yerler var, durumunuz varsa en azından bir defa götürüp fikir alın. ha bu arada yaş kaç bilmiyorum ama normalde olabiliyor bazı yaşarda gözlemlenebiliyor yani,artırmaması önemli şimdilik.cok sagol .ins az gelirler pedogog nerde var ki ben kucuk sehirde yasiyorum.varmi bilmiyorum ama ben nevzat tarhanla gorusmek istiyorum ama nerdeeee.numarasi yokki ya da bi meil adresi faln.
cocugumun yasi 3 .ins duzelir ya .onun icin uzluyorum sosyal ortamlarda boyek seyelr uygun olmuyor.bayramda musafir geldi kucuk cocugu vardi onu bir itti.az daha kafasi sehpaya geliyordu.boyle olunc a diislaniyor haliyle bemde uzuluyorum buna.Araştırma hastanelerinde, büyük çocuk hastanelerinde oluyor. tabi birde özel yerler var, durumunuz varsa en azından bir defa götürüp fikir alın. ha bu arada yaş kaç bilmiyorum ama normalde olabiliyor bazı yaşarda gözlemlenebiliyor yani,artırmaması önemli şimdilik.
tabi haklısınız.cocugumun yasi 3 .ins duzelir ya .onun icin uzluyorum sosyal ortamlarda boyek seyelr uygun olmuyor.bayramda musafir geldi kucuk cocugu vardi onu bir itti.az daha kafasi sehpaya geliyordu.boyle olunc a diislaniyor haliyle bemde uzuluyorum buna.
cok sagol arkadasim.icimi ferahlattin.bem cocuguma iyi bir anne olmakdan baska bir gayem yokki.ona sevgimi herseyimi vermek istiyorum disiplin cercevesinde.ins beni cok severde gitmez.Boşanma sürecinde herşeyi yaparlar, sonrasında da. Çocuğun psikolojisini düşünmezler, kendi egolarını tatmin etmeye çalışırlar.
Ama sen çocuğuna karşı kimseyi kötülemezsen, bildiğin doğruları yaşamaya devam edersen çocuğun bunu zaten görür. Çocuklar çok akıllı, sezgileri çok güçlü.
Sen dosdoğru bir insan ol, sonra da çocuğuna güven. Merak etme onlara gitmez.
Büyük kızım onun istediği bir şeyi yapmadığımda beni tehdit etmeye başlamıştı, ben gidip babamla yaşayacağım diye. Çünkü babası ona sürekli biraz büyüyünce hakime söylersiniz, babamızla yaşamak istiyoruz dersiniz diye telkinde bulunuyordu.cok sagol arkadasim.icimi ferahlattin.bem cocuguma iyi bir anne olmakdan baska bir gayem yokki.ona sevgimi herseyimi vermek istiyorum disiplin cercevesinde.ins beni cok severde gitmez.
Son cumleniz beni aglatti.o sizin cocugunuz caniniz sizde onun.tabikide sizi çok sevecek ve sizden gitmeyecek..cok sagol arkadasim.icimi ferahlattin.bem cocuguma iyi bir anne olmakdan baska bir gayem yokki.ona sevgimi herseyimi vermek istiyorum disiplin cercevesinde.ins beni cok severde gitmez.
Kizim 5yasinda babasini hep gordu hic esirgemedimSon cumleniz beni aglatti.o sizin cocugunuz caniniz sizde onun.tabikide sizi çok sevecek ve sizden gitmeyecek..
ne guzel rabbim saglik sihhat versin ikinizr de ins.benim kizimda oyel olur beni secer.sen ikinci evlilik yaptin mi arkadasim.Büyük kızım onun istediği bir şeyi yapmadığımda beni tehdit etmeye başlamıştı, ben gidip babamla yaşayacağım diye. Çünkü babası ona sürekli biraz büyüyünce hakime söylersiniz, babamızla yaşamak istiyoruz dersiniz diye telkinde bulunuyordu.
Kızım bunları söylediğinde netti cevabım: Kiminle daha mutlu olacaksan onunla yaşayabilirsin, istediğin zaman babana gidebilirsin. Tabi ki benimki blöftü, Allah'tan da hep yedi bu blöfümü kızım. Şimdi büyüdü, benimle daha mutlu olduğununun, benim ona daha iyi baktığımın, benim onu daha çok sevdiğimin farkında.
Artık ben hep seninle yaşamak istiyorum diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?