- 25 Nisan 2022
- 104
- 121
- 18
- 44
- Konu Sahibi hanifee_el
-
Zeytinyağlı enginarAy merhaba hanımlarrr size bir şey danışıcamşimdi benim 2. Evliliğimden olan kocam vegan kendisini çok seviyorumm 2 çocuğumuz var 1 tane de ilk evliliğimizden vardı onu da ayırt etmeksizin seviyor ama konumuz bu değil konumuz kocam vegan ve ne yapsam ne yemek yapsam ayırıyor yemiyor Ben de klasik Türk kadını severim kebap döner et but ne yapsam yemiyor anca sebze tamam kendi kararı ama bir süre sonra ben de tıkandım ne yapsam yemek olarak veya sizin tavsiyeleriniz bu duruma nedir bana sebzeli yemek tarifleri verebilecek can kuşlar yardımıma koşunnnn
Hayatım çok sağol zeytinyağlılarda tavsiye içinZeytinyağlı enginar
Zeytinyağlı dolma sarma
Zeytinyağlı kereviz
Bulgur pilavi salata cacık
Ispanakli yumurta yada peynirli ıspanaklı börek
Zeytinyağlı bakla, kuru fasulye vs vs
Yaaa peynir yumurta yese iyi olurmuşHayatım çok sağol zeytinyağlılarda tavsiye içinama peynir yumurta falan da yemiyor kendisi ben de anlayamıyorum kavga ettik resmen yemek yüzünden psikologa götürücem adamı bu gidişle
Evet hayatım vitamin takviyesi alıyor teşekkürlerYaaa peynir yumurta yese iyi olurmuş
Yalnız vejeteryan olanlar da b12 vitamini eksik olur bir şekilde vücuda takviye alması lazım mutlaka doktora gitsin eşiniz.
Hayatım sağollZeytinyağlı pırasa
Kapuska lahana dolma
Bezelye yemeği
Bulgur pilavı ve pirinç pilavı
Aklıma gelen ama kahvaltı zor biber kavurma
görmüştüm evettt sağoll hayatımBütün yemekleri veganize etmek mümkün aslında. Özellikle instagramda çok güzel vegan sayfalar var. Tarif veriyorlar. İstiridye mantarından şinitzel bile yapan var.
Yeşil mercimek tarifleri var onu yapabilirsyapabilirsiniz.görmüştüm evettt sağoll hayatım
Ne kadar süredir birliktesiniz? Bu psikoloğluk bir durum değil, bu bir hayat görüşü, yemiyorlar. Aslında Türk mutfağınada veganlara uygun çok yemek var. Zeytinyağlı sebze yemeklerimiz başta olmak üzere, sonra dolma, kısır, mercimek köftesi, çorbası, şehriyeli yeşil mercimek, nohut yemekleri, (erişte de yemezler yumurta var diye), patlıcan salata, imam bayıldı, soya sütlü tatlılar. Var yani yemekler.Hayatım çok sağol zeytinyağlılarda tavsiye içinama peynir yumurta falan da yemiyor kendisi ben de anlayamıyorum kavga ettik resmen yemek yüzünden psikologa götürücem adamı bu gidişle
kendince kankişiyle milleti trollemeye çalıştılar şikayeti yedilerr.konu sahibesi geldiği gibi hacklenmiş niye acaba
tereyağ yemezler. Ah ah yarama bastınızHayatım sağollsen bulgur pilavını tereyağlı ve acılı mı yapıyorsun??
Evet hayatım vitamin takviyesi alıyor teşekkürler
Günaydın Hanife Hanım, öncelikle size kolay gelsin. Zeytinyağlılara yönelebilirsiniz. İnstagramda çok güzel vegan sayfalar var ordan bakabilirsiniz. Birde ben vegan kebap diye birşey duymuştum ona bakabilirsiniz. Birde eğer özel değilse eşiniz neden vegan oldu sağlık problemi falan mı var? Teşekkür ederim şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?