H hecate Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Ocak 2012 25 0 36 İzmir 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #1 Kızlar veetin tüy dökücü spreyini aldım. Denedim ama tek tük aldı temizlemedi tamamını acaba ben mi yanlış kullandım
Kızlar veetin tüy dökücü spreyini aldım. Denedim ama tek tük aldı temizlemedi tamamını acaba ben mi yanlış kullandım
L leyza12 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 12 Kasım 2011 188 1 0 Hatay 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #2 hecate .!.: Kızlar veetin tüy dökücü spreyini aldım. Denedim ama tek tük aldı temizlemedi tamamını acaba ben mi yanlış kullandım Genişletmek için tıkla... CANM bende kullandım onu spreyi sıkıyorun içindeki süngeri ile ürüyorsun beş dakika filan bekliyorsun sonra suyla temizliyorsun sert kıllrın varsa yıkraken tırnaklarınla temizleyebilirisizn
hecate .!.: Kızlar veetin tüy dökücü spreyini aldım. Denedim ama tek tük aldı temizlemedi tamamını acaba ben mi yanlış kullandım Genişletmek için tıkla... CANM bende kullandım onu spreyi sıkıyorun içindeki süngeri ile ürüyorsun beş dakika filan bekliyorsun sonra suyla temizliyorsun sert kıllrın varsa yıkraken tırnaklarınla temizleyebilirisizn
Deserted Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 Ağustos 2010 36 1 36 İzmir 17 Mart 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi hecate #3 canıım ya içeriğini bilmiyorum ama bence hiç tüy dökücü sprey hele ki veet falan deneme ileride çok pişman olursun en iyisi ağda
canıım ya içeriğini bilmiyorum ama bence hiç tüy dökücü sprey hele ki veet falan deneme ileride çok pişman olursun en iyisi ağda